Florinel Coman în Bundesliga? Un nume uriaș din Germania îl urmărește pe fotbalistul de la FCSB

Florinel Coman, vedeta celor de la FCSB, este urmărit de un club de tradiție din Bundesliga. Fotbalistul de atac al formației patronate de Gigi Becali este cel mai bun marcator al FCSB în acest sezon din Superliga, la egalitate cu Darius Olaru. Amândoi au marcat de 15 ori.

Forma pe care Florinel Coman o arată pe teren îl poate ajuta pe jucător să prindă transferul vieții. Conform spuselor lui Adrian Ilie, fost component al naționalei României, VFB Stuttgart s-ar interesa de serviciile românului.

Florinel Coman, de la FCSB în Bundesliga?

Vedeta celor de la FCSB a reușit două goluri în partida disputată de bucureșteni contra celor de la FC Voluntari, în deplasare. Trupa pregătită de Elias Charalambous a revenit pe tabela de marcaj, după ce ilfovenii deschiseseră scorul. Astfel, liderul din Superliga se apropie cu pași repezi de primul titlu după o pauză de nouă ani, în urma victoriei contra celor de la FC Voluntari (2-1).

Adrian Ilie, fost fotbalist la Galatasaray și la Valencia, a abordat subiectul unui posibil transfer al lui Florinel Coman. „Cobra” a vorbit despre evoluțiile jucătorului de la FCSB, afirmând că este cel mai în formă din campionatul intern.

„Este cel mai bun din campionat. Are impresar, dar nu prea ne-am înțeles cu băiatul. Este un italian (n.r. Federico Pastorello). Varianta este bună. O echipă din Bundesliga. Încă este posibil să se facă. Era o propunere pentru un jucător care pleacă de la Stuttgart în Arabia Saudită pe bani mulți, iar profilul era exact cel al lui Coman acolo. Este deschisă portița, din punctul meu de vedere”, a declarat Adrian Ilie, potrivit fanatik

„Putea să semneze de acum”

Ulterior, Adrian Ilie a continuat să discute despre un posibil transfer al lui Florinel Coman în prima ligă a fotbalului german. „Cobra” a luat în calcul chiar și varianta în care fotbalistul ar fi putut semna până acum, cu condiția de a rămâne în Superliga până la finalul sezonului. Acesta a vorbit și despre salariul pe care VFB Stuttgart ar putea să i-l ofere românului.

Adrian Ilie a afirmat că Florinel Coman poate avea un cuvânt important de spus în problema câștigătoarei titlului în acest sezon, considerând că Euro 2024 îi poate fi de mare folos fotbalistului pregătit de Charalambous, întrucât poate fi văzut pe cea mai înaltă scenă a „sportului rege”.

Mă gândeam la varianta să semneze de acum, să se plătească clauza, să rămână la FCSB până în vară. Este un jucător important, poate să câștige campionatul. Mai mult, vine și Campionatul European și poate să aibă jocuri în picioare. Că nu știi când ajungi în Germania și joci. Și din vară să meargă la Stuttgart. Era o opțiune. Nu știu dacă îi poate da 2-3 milioane de euro, dar peste un milion putea să îi dea”, a mai adăugat „Cobra”

  • Potrivit transfermarkt.com, 5 milioane de euro este cota de transfer a lui Florinel Coman.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare