Florinel Coman simte miros de sânge: ”Trebuie să călcăm pe cadavre!” Toate reacțiile de la FCSB după victoria cu Voluntari

Florinel Coman (25 de ani) a marcat o dublă în victoria celor de la FCSB, 2-1, cu FC Voluntari. Partida a contat pentru runda 28 din Superliga. La finalul meciului, mijlocașul ofensiv al FCSB a avut un strigăt de luptă.

Coman l-a egalat pe Darius Olaru în fruntea clasamentului marcatorilor. FCSB a întors rezultatul, după ce a fost condusă la pauză. Liderul din Liga 1 păstrează distanța de 10 puncte față de Rapid și se apropie de primul titlu după 9 ani de pauză.

Florinel Coman, strigăt de luptă după victoria cu Voluntari

”Un meci întors de echipă, un meci pe care l-am tratat superficial în prima repriză, lipsiți de curaj, de determinare.

Am schimbat tactica în a doua repriză și ne-a ieșit. O seară perfectă, dar trebuia să ne facem meciul ușor din primele minute. Nu am căzut psihic la pauză.

Revederea cu Colțescu? La început greu, după aia a devenit mai prietenos.

Ne va așteptă un meci foarte greu cu Petrolul, dar visul nostru este să devenim campioni, așa că trebuie să calcăm pe cadavre”, a declarat Florinel Coman la finalul partidei.

Radunovic: ”Nu vrem să ne oprim aici”

”În prima repriză nu am jucat nimic. Mă bucur că am fost inspirat, că am ajutat echipa. Cel mai important este că am câștigat. Trei puncte foarte mari pentru noi.

Presiune e tot timpul la FCSB, dar avem zece puncte diferență. Nu vrem să ne oprim aici, vrem să facem diferența și mai mare, ca să facem playoff-ul mai ușor.

Fiecare meci e dificil, important e că jucăm acasă cu Petrolul. Vrem să câștigăm.

La pauză a fost un restart, știam că nu am fost la un nivel bun. Toți am zis să ieșim și să câștigăm meciul”, a spus și Radunovic.

Baba Alhassan: ”Trebuie să mărim diferența”

”E o victorie importantă pentru noi. Cel mai important e că am rezolvat meciul în repriza a doua.

Am reușit să îi dau o pasă de gol lui Coman. Nu e important dacă dau eu pasă sau gol, important e să câștige echipa. Important e să mărim diferență sau să o păstrăm”, a spus și Alhassan.

Lipsa de agresivitate a fost cea mai mare problemă, lucrurile s-au schimbat total în a doua repriză. Avem nevoie de astfel de jucători, care fac diferența.
Elias Charalambous

ECHIPELE DE START

FC Voluntari: J. Fernandez – Ricardinho, G. Turda, Matricardi, Carnat – Rața, Crepulja – Dumiter, R. Popescu, A. Andrei – Nemec
Rezerve: Vâlceanu, R. Mustacă, Răduț, D. Florea, Armaș, Voican, Droppa, Paz, Cascini, Cocian, A. Ciobanu, Aliji
Antrenor: Nicolae Dică

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – L. Phelipe, Ad. Șut, Lixandru – Al. Băluță, Oct. Popescu, Fl. Coman
Rezerve: M. Udrea, A. Vlad, Panțîru, Miculescu, A. Pandele, M. Toma, Ov. Popescu, Alhassan, Radaslavescu, D. Popa
Antrenor: Elias Charalambousââ

Stadion: „Anghel Iordănescu” (Voluntari)
Arbitru: Sebastian Colțescu (București) / A2: Ionel Valentin Dumitru (Gherghița – Prahova) / A2: Cosmin Vatamanu (București) / Arbitru VAR: Radu Petrescu (București) / Arbitru AVAR: Valentin Porumbel (Oltenița – Călărași) / R1: Alina Ionela Peșu (Craiova – Dolj) / Observator arbitri: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare