Florinel Coman, avertizat că va fi rezervă dacă semnează cu Stuttgart. Care ar fi soluția salvatoare pentru „Mbappe de la FCSB”

Florinel Coman a refuzat o ofertă din Argentina și este tentat să semneze cu Stuttgart, o echipă care, potrivit lui Adrian Ilie, a luat în calcul să achite clauza de reziliere de cinci milioane de euro. Jurnaliștii din Germania l-au analizat pe atacantul FCSB, iar verdictul a fost clar: românul vine să stea pe bancă.

Florinel Coman, „luat la bani mărunți” de presa germană

Florinel Coman a marcat 14 goluri în acest sezon din SuperLiga României și l-a egalat la acest capitol pe colegul Darius Olaru. Anul acesta are „două duble”, cu FC Voluntari și FC Botoșani, iar prestațiile bune l-au adus în atenția formaților din străinătate. În anul 2020, Gigi Becali a refuzat pentru el nouă milioane de dolari, iar acum trebuie să-l lase să plece pe cinci milioane de euro. Jucătorul câștigă 30.000 de euro pe lună și are un contract cu clauză de reziliere, așa că patronul FCSB nu s-ar putea opune unui transfer, dacă îi intră în cont cele cinci milioane de euro.

Gigi Becali susține că jucătorul a refuzat o ofertă din Argentina, iar Adrian Ilie a dezvăluit că există interes din partea lui VfB Stuttgart, formație care ocupă locul trei în Bundesliga. Presa din Germania a intrat deja pe fir și l-a analizat pe atacantul pe care FCSB l-a cumpărat cu trei milioane de euro de la Farul.

„Coman este cel mai precis atacant din SuperLiga României. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani este unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB și, în același timp, alături de coechipierul său, Darius Olaru, conduce clasamentul marcatorilor din SuperLiga României, cu 14 goluri.

Atacantul de 1,82 metri a oferit și 8 pase decisive. Aceste cifre nu au trecut neobservate de scouterii lui VfB Stuttgart”, spun jurnaliștii de la SPORT-90.

Florinel Coman va fi rezervă la Stuttgart

Florinel Coman trebuie să cântărească bine dacă va semna cu Stuttgart pentru că riscă să aibă soarta lui Radu Drăgușin și Horațiu Moldovan, la Tottenham și respectiv Atletico și să stea pe bancă. Fostul portar al Rapidului a semnat acum o lună și jumătate și în 11 partide nu a jucat nici măcar un minut. Și sunt șanse mari ca și Stuttgart să caute tot o rezervă.

„Atacantul în vârstă de 25 de ani i-ar putea servi drept rezervă lui Deniz Undav, dacă va rămâne cu șvabii după sezon”, se mai spune în material.

Jurnaliștii din Germania spun însă că Florinel Coman ar putea avea o șansă mai mare să joace dacă ar fi dispus să accepte schimbarea postului.

„Un transfer la VfB Stuttgart are sens, pentru că prin polivalența sa, Coman este foarte flexibil. De obicei vine din aripa stângă, deși Coman poate fi folosit și pe aripa dreaptă și chiar ca atacant central. Coman ar fi o opțiune și în mijlocul terenului pe ambele părți”, mai spus ziariștii.

Florinel Coman a jucat sezonul acesta 30 de meciuri adunate în toate competiţiile și a reușit 15 goluri şi 9 pase decisive.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare