Florin Tănase, la un pas de a-i trăda încrederea lui Gigi Becali! Mijlocașul îl temperează pe „Ferguson”

Se știe deja foarte bine că Florin Tănase (29 de ani), jucătorul de profil ofensiv al celor de la AL-Okhdood (Arabia Saudită), este dorit cu disperare de Gigi Becali (65 de ani), patronul lui FCSB.

Omul de afaceri de la „cârma” campioanei SuperLigii dorește să-i pună la dispoziție lui Elias Charalambous fotbaliști de mare valoare, pentru a putea accede în grupele Ligii Campionilor. Mai nou, Gigi Becali nu se mulțumește doar cu prezența la masa bogaților, ci a pus ochii pe cel mai râvnit trofeu din Europa, după cum a anunțat recent.

Florin Tănase îl domolește pe Gigi Becali: „Este devreme să discutăm”

Fotbalistul din campionatul saudit consideră că nu este momentul oportun pentru a discuta despre o eventuală mutare la FCSB, dat fiind faptul că nici măcar nu a început perioada de mercato. Cel mai probabil, Florin Tănase așteaptă cu mare interes alte oferte, din țări cu un fotbal mai dezvoltat, unde ar putea obține un salariu mult mai mare.

Sumele pe care Gigi Becali le pregătește în ceea ce-l privește pe mijlocașul ofensiv nu-l fac pe acesta să renunțe la a analiza clar situația. „Tase” vrea să pună bine în balanță opțiunile de care dispune, pentru a nu regreta în viitor hotărârea adoptată.

„Văd că apar tot felul de informații prin presă. Dar deocamdată eu cred că este devreme să discutăm despre transferul la FCSB, pentru că nici n-a început perioada de transferuri. Lucrurile sunt așa cum le știți și voi, nu s-a schimbat nimic. O să vedem ce se va întâmpla în următoarea perioadă, mai este timp”, a afirmat Florin Tănase, conform prosport.ro.

Unele persoane din fotbalul românesc ar putea cataloga declarația lui Tănase drept una curioasă, dacă ținem cont de informațiile apărute recent în spațiul public, potrivit cărora acesta s-ar fi înțeles deja cu „Războinicul Luminii”.

  • Potrivit celor de la transfermarkt.com, cota de piață a lui Florin Tănase este de 3.2 milioane de euro.
  • „Tase” a bifat 25 de apariții în tricoul lui Al-Akhdood pe parcursul acestui sezon, reușind să înscrie de două ori. De asemenea, a oferit și trei pase decisive.

„Ferguson” pune pe masă un salariu colosal pentru Florin Tănase

Plecat în vara anului 2022 de la FCSB, mijlocașul de națională este aproape de a relua colaborarea cu Gigi Becali, pe care l-a poreclit „Ferguson”, cu trimitere la marele manager al celor de la Manchester United, în spirit de glumă.

Pentru repatrierea lui Tănase, milionarul din Pipera este dispus să-i ofere acestuia un salariu de 30.000 de euro lunar, atât cât încasează și Florinel Coman, conform gsp.ro. Cel mai mare venit de la FCSB îl are Vlad Chiricheș, care este remunerat cu 400.000 de euro anual, ceea ce înseamnă aproximativ 33.000 de euro pe lună.

Pentru a reveni alături de actuala campioană a SuperLigii, Florin Tănase va trebui să spună adio pretențiilor financiare, întrucât nu poate obține în fotbalul românesc salariul din Arabia Saudită, de aproximativ două milioane de euro pe an.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare