Florin Tănase, ademenit cu un salariu uriaș la FCSB! Gigi Becali face totul pentru repatrierea fotbalistului

Florin Tănase este unul dintre fotbaliștii doriți de Gigi Becali pentru a juca în Champions League, iar fostul căpitan al FCSB-ului este ademenit cu un salariu uriaș.

Florin Tănase, direct în TOP la FCSB

Plecat în vara anului 2022 de la FCSB, Florin Tănase poate reveni la clubul lui Gigi Becali. Legitimat în acest moment la Al-Okhdood, Tase are șanse mici să mai continue în Arabia Saudită, iar campioana României vrea să profite de acest lucru.

Pentru repatrierea lui Tănase, Becali este dispus să-i ofere acestuia un salariu de 30.000 de euro lunar, atât cât încasează și Florinel Coman, anunță GSP. Cel mai mare venit de la FCSB îl are Vlad Chiricheș, care este remunerat cu 400.000 de euro anual, ceea ce înseamnă aproximativ 33.000 de euro pe lună.

Pentru a reveni la FCSB, Florin Tănase va trebui însă să renunțe la o parte din bani, asta deoarece în Arabia Saudită are un salariu de aproximativ două milioane de euro, bani care sunt imposibil de oferit în fotbalul românesc.

Florin Tănase: ”Vreau mai aproape de casă”

Chemat insistent de Gigi Becali, Florin Tănase spune că are oferte și din Europa, dar și din zona Golfului. Recunoaște, însă, că și-ar dori o aventură mai aproape de casă. Revenirea la FCSB pare tot mai aproape.

(Ce faci, vii la FCSB?) Eu vorbesc cu ”Ferguson”, ținem legătura, am mai spus-o. Cu Luțu… Așteptăm să vedem ce oferte mai avem. Cu siguranță ne vom întâlni când voi veni în țară. Mi-aș dori să joc în Champions League, cine nu și-ar dori și mai ales cu echipa lui de suflet. Dar vreau să mai aștept să vedem ce oferte mai am.

Am și din Europa. E o discuție și aici, dar să vedem. Eu aș prefera să fiu mai aproape de casă. (Ai urmărit sărbătoarea campioanei?) Da, am urmărit după meciul cu CFR Cluj. Mă bucur pentru ei, meritau, s-au sacrificat, au muncit un an întreg și meritau.

Am vorbit cu nea Gigi, era foarte bucuros, acum se focusează și vrea să facă echipă foarte puternică. Eu sper să facă transferurile pe care le dorește”, a spus atacantul pentru Sport pe Surse.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare