Florin Tănase i-a dat răspunsul lui Gigi Becali! Ce se întâmplă cu transferul verii la FCSB

Florin Tănase (29 de ani) este dorit înapoi la FCSB, iar fotbalistul este dispus să facă un efort important pentru a semna cu campioana României.

Florin Tănase, gata să revină la FCSB

Concret, Florin Tănase i-ar fi transmis lui Gigi Becali că nu vrea să negocieze și va accepta orice ofertă a afaceristului din Pipera. Patronul FCSB-ului este dispus să-i dea fotbalistului 30.000 de euro lunar, cu mult sub ceea ce primește „Tase” în Arabia Saudită (aproximativ două milioane de euro anual).

„Nu se pune problema salariului. Accept orice ofertă, nu negociez”, i-ar fi spus Tănase lui Becali, potrivit GSP.

Mutarea ar putea fi facilitată și de relația foarte bună pe care Gigi Becali și Florin Tănase o au și în afara terenului de fotbal. Cei doi colaborează pe piața imobiliară, iar fotbalistul a spus că ține legătura destul de des cu afaceristul din Pipera.

Florin Tănase: ”Vreau mai aproape de casă”

Chemat insistent de Gigi Becali, Florin Tănase spune că are oferte și din Europa, dar și din zona Golfului. Recunoaște, însă, că și-ar dori o aventură mai aproape de casă. Revenirea la FCSB pare tot mai aproape.

(Ce faci, vii la FCSB?) Eu vorbesc cu ”Ferguson”, ținem legătura, am mai spus-o. Cu Luțu… Așteptăm să vedem ce oferte mai avem. Cu siguranță ne vom întâlni când voi veni în țară. Mi-aș dori să joc în Champions League, cine nu și-ar dori și mai ales cu echipa lui de suflet. Dar vreau să mai aștept să vedem ce oferte mai am.

Am și din Europa. E o discuție și aici, dar să vedem. Eu aș prefera să fiu mai aproape de casă. (Ai urmărit sărbătoarea campioanei?) Da, am urmărit după meciul cu CFR Cluj. Mă bucur pentru ei, meritau, s-au sacrificat, au muncit un an întreg și meritau.

Am vorbit cu nea Gigi, era foarte bucuros, acum se focusează și vrea să facă echipă foarte puternică. Eu sper să facă transferurile pe care le dorește”, a spus atacantul pentru Sport pe Surse.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare