Fetele noastre s-au enervat şi s-au răzbunat pe Croaţia. România, victorie entuziasmantă! Tricolorele, calificate la CE de handbal feminin 2024

România a câștigat în Croația, 25-23, iar fetele noastre s-au calificat matematic la Campionatul European de handbal feminin din 2024. Partida a fost spectaculoasă, iar tricolorele au avut o revenire entuziasmantă.

Fetele din Croaţia au avut avantaj și de 4 goluri, dar România a revenit spectaculos, a egalat pe final de meci, iar în ultimul minut a dat două lovituri.

Mai avem de jucat cu Bosnia şi Grecia

România mai are de jucat în această campanie de calificare cu Bosnia (4 aprilie, deplasare) și Grecia (7 aprilie, acasă), dar fetele noastre s-au calificat deja matematic.

Campionatul European de handbal feminin va avea loc între 28 noiembrie și 15 decembrie 2024, cogăzduit de Austria, Ungaria și Elveția.

România, cap de serie

Cele două meciuri împotriva Croației sunt primele disputate de România după retragerea Cristinei Neagu, care a anunțat că nu va mai juca pentru echipa națională.

Elevele lui Florentin Pera câștigă grupa 1 de calificare. România va fi cap de serie la tragerea la sorți a turneului final european.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare