EXCLUSIV | Reacția lui Boloni, după victoria vitală din Franța: ”E o gură de oxigen!”

Laszlo Boloni a vorbit pentru Sportpesurse despre victoria lui Metz cu Nantes, 2-0, din runda 24 din Ligue 1. Fostul mare internațional a recunoscut că succes înseamnă o gură de aer pentru el.

De zece etape nu mai câștigase Loți Boloni cu Metz. Echipa românului s-a afundat în zona retrogradării, iar francezii i-au cerut la unison demisia. Momentul mult așteptat de român a venit în deplasarea de la Nantes. Cu 20 de puncte, Metz este acum la patru pași sub locul salvării.

Boloni, prima victorie după 10 etape

Contactat de Sportpesurse, Boloni nu a părut deloc afectat de situația precară pe care o traversează. A avut același discurs așezat care l-a caracterizat întotdeauna.

”(Prima victorie după 10 etape – n.r.) Oricum, astea sunt niște lucruri… Principalul este că încerc să fac totul cu potențialul meu și să câștig următorul meci.

Tot timpul asta este ideea mea, mâine să fiu tot mai bun decât azi. Asta încerc să fac.

Asta este frumusețea fotbalului. Asta a fost o gură de oxigen. Avem nevoie de satisfacții pentru a ne încărca de energie”, a reacționat Boloni pentru Sportpesurse.

Boloni, dorit în România

Dacă va fi demis de Metz, Boloni nu duce lipsă de oferte. Laszlo Dioszegi și Valeriu Iftime sunt mari fani ai fostului internațional. Cei doi oameni de afaceri au recunoscut că visează să colaboreze cu reputatul tehnician.

Boloni le-a transmis celor doi că respectul este reciproc și că îi așteaptă la discuții:

”(Valeriu Iftime – n.r.) Este un mare domn. Din păcate are un an dificil, greu.

Transmit salutări și în Nordul Moldovei, la domnul Iftime, și în secuime, prietenului meu, domnul Dioszegi.

Eu știu că amândoi mă așteaptă. Și domnul Iftime, și domnul Diosegi. Și eu îi aștept pe ei”, a spus Laszlo Boloni pentru Sportpesurse.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare