EXCLUSIV | Laszlo Boloni, mesaj pentru cei doi patroni care îl vor în Liga 1: ”Îi aștept!”

Laszlo Boloni (70 de ani) le-a transmis un mesaj lui Valeriu Iftime și Laszlo Dioszegi, prin intermediul Sportpesurse. Cei doi finanțatori din Liga 1 au declarat în mai multe rânduri că visează să colaboreze cu fostul selecționer al României.

Boloni ”respiră”. Metz a câștigat la Nantes, 2-0, în etapa cu numărul 24 din Ligue 1. Succes vital ca aerul pentru tehnicianul român, care nu mai câștigase de 10 partide și risca demiterea. În mare dificultate în Franța, Boloni are ”plasa de siguranță” în cazul în care nu va reuși salvarea de la retrogradare cu Metz. Laszlo Dioszegi și Valeriu Iftime sunt cu ochii pe el.

Boloni îi așteaptă pe Dioszegi și Iftime

Lazlo Dioszegi a dezvăluit, într-o reacție pentru Sportpesurse, că visează să colaboreze la Sepsi cu fostul mare internațional al României.

Și Valeriu Iftime se declară un mare fan al ex-mijlocașului Stelei: ”Ar fi un vis pentru Botoșani”, a spus finanțatorul pentru Sportpesurse.

Contactat de publicația noastră, Boloni le-a transmis un mesaj celor doi oameni de afaceri.

”(Valeriu Iftime – n.r.) Este un mare domn. Din păcate are un an dificil, greu.

Transmit salutări și în Nordul Moldovei, la domnul Iftime, și în secuime, prietenului meu, domnul Dioszegi.

Eu știu că amândoi mă așteaptă. Și domnul Iftime, și domnul Diosegi. Și eu îi aștept pe ei”, a spus Laszlo Boloni pentru Sportpesurse.

Dacă ar veni să ne ajute ca director sportiv, ar fi extraordinar.
Laszlo Dioszegi, pentru Sportpesurse.

Nancy, România, Sporting, Rennes, Monaco, Al Jazeera, Standard Liege, Al Wahda, Lens, PAOK, Al Khor, Al Ittihad, Antwerp, Gent, Panathinaikos și Metz sunt echipele din CV-ul lui Boloni.

Ar fi extraordinar să vină în România. Ar fi vis pentru România.
Valeriu Iftime, pentru Sportpesurse.

  • 23 de goluri în 102 meciuri a reușit Boloni în tricoul naționalei

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare