EXCLUSIV. Coșmarul Mihai Morar revine la microfon pentru cursele de Formula 1. Vedeta îi ignoră complet pe critici: „Nu am timp să ascult vocile!”

Mihai Morar a primit un val de critici după ce a acceptat invitația Antenei 1 de a comenta Formula 1, competiție pentru care trustul lui Dan Voiculescu a cumpărat drepturile de difuzare.

În cadrul primei ediții de Formula 1 organizate în stagiunea aflată în desfășurare, mai exact, „Marele Premiu de la Bahrain”, au existat momente în care telespectatorii au observat lipsa unui vocabular specific în ceea ce îl privește pe Mihai Morar. La capătul cursei care a fost câștigată de olandezul Max Verstappen, fanii de Formula 1 au reacționat în spațiul online, adresând critici dure celor doi comentatori, dar în special omului de radio.

La câteva zile distanță, din cauza agitației create în jurul prestației lui acestuia, aflat la prima experiență de acest fel, au existat zvonuri conform cărora Antena 1 ar fi decis ca Mihai Morar să nu mai prezinte și o a doua cursă.

Astfel, marea majoritate a oamenilor a crezut că jurnalistul ar fi încheiat acest nou capitol din viața sa profesională. Concluzia a fost trasă mai ales în contextul în care la următoarea cursă care a avut loc după cea de la Bahrain, mai concret, „Marele Premiu de la Jeddah”, din Arabia Saudită, Mihai Morar nu s-a aflat în cabina de comentariu.

Mihai Morar va comenta, în continuare, cursele de Formula 1

Potrivit surselor sportpesurse, Antena 1 nu a decis retragerea lui Morar, ci el s-a “învoit” pentru a participa la un eveniment pe care îl planificase cu un an înainte. Informația a fost confirmată, în exclusivitate, de către îndrăgitul om de radio: „Nu am nimic de confirmat și da, am fost plecat. Da (n.r. te vom asculta la următoarea cursă?). Nu am ce să adaug în plus, nu s-a schimbat absolut nimic”.

Programul competițional al acestei stagiuni de Formula 1 amintește că următoarea cursă va avea loc în weekend-ul 22-24 martie, în Australia. „Marele Premiu al Australei” va fi difuzat pe unul dintre posturile trustului în care este angajat și acesta. Prezentatorul TV a oferit un răspuns cert în privința participării sale, în calitate de comentator, la această competiție, dar și în privința relației sale cu televiziunea pentru care lucrează.

Nu îi pasă de criticile fanilor!

Mediul online a fost plin de păreri mai mult sau mai puțin controversate legate de prima apariție a lui Mihai Morar într-o asemenea ipostază, iar unele persoane nu s-au abținut de la a îl eticheta în multiple feluri pe cel care activează și în radio. Întrebat dacă este deranjat de valul uriaș de critici, Mihai Morar a răspuns evaziv:

„Nu  am timp să ascult vocile și nici nu vreau să vorbesc despre ele (n.r. – critici), ne-a mai spus Morar.

Trustul care deține două posturi de televiziune responsabile cu transmiterea curselor de Formula 1 a intrat în posesia difuzării celor mai importante raliuri din acest sport pentru o perioadă de trei ani de zile. „Marele Premiu al Australiei” va fi organizat la Melbourne, în perioada 22-24 martie, iar Antena 3 CNN va fi canalul de televiziune pe care îndrăgiții acestui sport vor putea urmări întrecerea.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare