Antena 1 l-a dat afară pe Mihai Morar din cabina de comentator de Formula 1 și i-a adus un înlocuitor cu „istoric”. Cine-l va ajuta pe Cedric Ghigea

Antena 1 a anunțat o schimbare importantă, care îl are în prim-plan pe Mihai Morar, pentru cursele rămase în noul sezon de Formula 1. Iubitorii acestui sport s-au declarat surprinși negativ de prima transmisie de Formula 1 a celor de la Antena 1, astfel că o decizie majoră a fost luată.

Potrivit ultimelor informații apărute în spațiul public, celebrul jurnalist Mihai Morar, care a comentat prima cursă a noului sezon de Formula 1 pentru Antena 1, va fi înlocuit.

Antena 1 renunță la serviciile lui Mihai Morar pentru restul sezonului de Formula 1

Conform spuselor celor de la iAMsport.ro, Antal Putinică, care este un colaborator al celor de la Digi Sport și un împătimit al sporturilor de viteză, îi va lua locul lui Mihai Morar. Acesta devine, astfel, partenerul de comentariu al lui Cedric Ghigea.

Mihai Morar a fost foarte entuziasmat de faptul că urma să comenteze noul sezon de Formula, postând diferite mesaje pe rețelele sociale. Urmăritorii acestui sport nu au fost mulțumiți de prestația oferită de Morar în timpul primei curse transmise de Antena 1, astfel că s-a ajuns la această decizie, pentru a nu exista riscul ca publicul să rămână nemulțumit.

„Morar nu are ce căuta în postura de prezentator sportiv. Cât despre celălalt comentator, se vede că a avut emoții, a încurcat echipe, date tehnice și a vorbit peste comunicările dintre echipe și piloți. O să încerc abonamentul F1 TV”, a transmis un fan pe rețelele sociale. Criticile pasionaților au continuat. Unii au înțeles faptul că Morar se afla la prima ediție de acest fel, alții au ales să nu țină cont de acest aspect. „Foarte slabi pentru nivelul lor de experiență în televiziune”, a mai scris un alt fan Formula 1.

Dana Budeanu, „înțepături” pentru Morar după prima cursă a noului sezon

Creatoarea de modă nu a fost mulțumită de comentariul lui Mihai Morar, din timpul primului Grand Prix al acestui sezon de Formula 1, care a avut loc în Bahrain. Mihai Morar a fost aspru criticat, în special pe platformele sociale, pentru modul în care a comentat cursa. Dana Budeanu, care are o părere despre orice, a abordat și acest subiect, umilindu-l pe omul de televiziune.

„N-ai cum după ce faci ture de parc, bând ceiuț și aberând despre copilul interior în rime de grădiniță, să te așezi să vorbești despre mașini de formulă și piloți, că-ți sare implantul de păr pe gazon și nouă muștarul pe televizor!”, a transmis Dana Budeanu pe Instagram.

Mihai Morar nu a primit numai critici de pe urma evenimentului. Colegul său, Cedric Ghigea, l-a apărat pe acesta, afirmând că Morar își dă toată silința pentru a le oferi telespectatorilor un produs de calitate.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare