EXCLUSIV | Adrian Porumboiu, reacție fabuloasă după ce a aflat că Istvan Kovacs va arbitra Barcelona – PSG: ”La noi o dă cu mucii în fasole”

Adrian Porumboiu (73 de ani) a comentat pentru Sport pe Surse despre delegarea lui Istvan Kovacs (39 de ani) la returul partidei din sferturile Champions League, dintre Barcelona și PSG. Fostul mare arbitru susține că ”centralul” din Carei strică în campionatul intern ceea ce construiește în fotbalul internațional.

Istvan Kovacs a fost delegat de UEFA la unul dintre ”regalurile” din sferturile UEFA Champions League: Barcelona – PSG. Partida este programată marți, 16 aprilie, de la ora 22:00. Cum echipele românești nici nu mai îndrăznesc să viseze la competiția de elită a fotbalului european, prezența lui Kovacs într-o fază superioară a Ligii Campionilor este un punct de maxim interes pentru fotbalul românesc. Adrian Porumboiu crede că arbitrul din Carei poate fi și mai sus dacă nu și-ar sabota cariera prin pretațiile din Superliga.

Porumboiu, despre Istvan Kovacs: „În campionatul intern dă cu mucii în fasole”

”Nota bene, a ajuns să arbitreze acolo, numai că trebuie să arbitreze la fel de bine și în campionatul intern. Stă la cel mai înalt nivel, cu șampanie de cea mai bună calitate și icre… dar în campionatul intern dă cu mucii în fasole.

Ce trebuie ca să fie mai înalt și mai frumos? Să fie serios și în campionatul intern. Orice arbitru visează să ajungă acolo. Dar presupune ca în campionatul intern să fie la fel”, a declarat Adrian Porumboiu pentru Sport pe Surse.

Vasile Marinescu și Ovidiu Artene vor fi asistenții lui Istvan Kovacs la meciul dintre Barcelona și PSG. Rezerva lui Istvan Kovacs va fi Horațiu Feșnic. În camera VAR a meciului din Spania se vor afla nemții Marco Fritz și Bastian Dankert.

  • Newcastle – PSG 4-1, Arsenal – Sevilla 2-0, AC Milan – Dortmund 1-3, FC Porto – Șahtior 5-3 și Inter -Atletico Madrid 1-0 sunt partidele arbitrate de Istvan Kovacs în acest sezon de Champions League.

Susținere totală pentru Adi Mutu

Vorbind tot despre fotbalul de înalt nivel, Porumboiu este convins că Adi Mutu va călca pe urmele fotbalistului Mutu. Totul, deși începutul de carieră nu pare deloc promițător. Chiar foști mari jucători, precum Florin Prunea, au declarat că ”Brialiantul” ar trebui să încerce o altă carieră.

”Mutu mi-e simpatic. Nu a nimerit și el. Mutu e un fotbalist mare și eu cred că va ajunge antrenor. Nu putea să își rateze cariera după trei patru ani de carieră.

E băiat deștept, a fost fotbalist de fotbalist, nu trebuie plâns. Mutu în primul rând, dacă a reținut 5 la sută de la antrenorii mari, va fi superantrenor. Pe Mutu trebuie doar să îl respecți”, a mai spus fostul arbitru internațional pentru Sport pe Surse.

Ex-patronul lui FC Vaslui crede că Mutu și Balaj nu și-au dat demisia de la CFR Cluj, ci au fost demiși.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare