Emma Răducanu şi-a pus cenuşă în cap după ce a fost certată de britanici pentru gestul urât de la Wimbledon 2024

Emma Răducanu (21 de ani) s-a apărat în urma valului de critici ce s-a abătut asupra ei din cauza deciziei de a se retrage din proba de dublu de la Wimbledon 2024, acolo unde ar fi făcut pereche cu Andy Murray.

Participarea era foarte importantă pentru jucător britanic de 37 de ani, întrucât el se afla la ultima prezenţă la Grand Slam-ul pe iarbă. Sportivul a anunțat că se va retrage la finalul acestui an din sportul profesionist.

Emma Răducanu, explicaţie ciudată

Emma Răducanu și-a motivat decizia declarând că a trebuit să prioritizeze proba de simplu, ceea ce i-a dezamăgit foarte tare pe fanii lui Andy Murray.

”A trebuit să prioritizez proba de simplu și cred că a fost decizia corectă, o susțin în continuare. Desigur că n-am vrut să-i fac asta lui Andy, să-i distrug șansa de a juca ultimul meci aici, dar până la urmă decizia mea ar fi fost luată de oricare alt jucător care s-ar fi aflat într-o situație similară.

Sunt sigură că a fost dezamăgit de ce s-a întâmplat deoarece ar fi fost ultimul lui meci aici. Sper să poată juca la Jocurile Olimpice și să aibă parte de o festivitate de retragere, exact cum merită.

Toată lumea are păreri la fiecare decizie pe care o iau, știu că am fost criticată pentru asta, dar nu cred că aș fi decis altfel. Trebuie să decizi pentru tine și să prioritizezi asta, mai ales având în vedere istoricul accidentărilor mele, trebuia să mă pun pe primul loc”, a spus Emma Răducanu pentru presa din „Insulă”.

Ce i-au reproşat fanii lui Murray

Admiratorii lui Andy Murray, care ar fi vrut să-şi vadă favoritul pentru ultima dată pe iarba de la Wimbledon, au criticat-o pe Emma Răducanu pentru abandon.

„Atât de egoistă, inadecvată și, din păcate, atât de previzibilă. Ieri o aplaudam, dar nu o să o mai fac niciodată. Forma este temporară, dar clasa este permanentă” şi „O decizie luată fără minte” – sunt câteva dintre reacțiile fanilor nervoşi.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare