Emma Răducanu, apărată de o legendă a tenisului, după ce jucătoarea s-a distrat la o petrecere

Emma Răducanu a primit un wild card de la organizatorii turneului de la Miami. Jucătoarea de tenis ar putea primi și de la Indian Wells invitație specială.

Nu se știe momentan dacă Emma Răducanu va juca înainte de această dată și la Indian Wells din California, turneu care precede Miami în cadrul ‘Sunshine Double’ și care începe pe 6 martie.

Andy Roddick i-a luat apărarea Emmei Răducanu

Andy Roddick, campion la US Open în 2003, este de părere că Emma Răducanu a fost arătată cu degetul pe nedrept de presa britanică pentru că a participat la o petrecere înaintea turneului de la Abu Dhabi, la începutul lunii februarie.

„Săptămâna trecută am văzut că o publicație britanică a scris: ‘Emma Răducanu prezentă la o petrecere cu două zile înainte de primul tur (la Abu Dhabi)’.

Mi-am spus că este o glumă, sincer. În primul rând, este vorba de un wild card.

Dacă ești la turneu ca wild card, e ca și cum ți se oferăintrarea directă într-un turneu la care clasamentul tău nu îți permite să intri.

Dar de fiecare dată când primești un wild card, trebuie să dai ceva înapoi turneului.

Unii spun că se distrează. Eu le spun că nu. A mers la o petrecere, doar o apariție în favoarea turneului.

Poate că vorbesc prea mult despre asta, dar nu este în afara limitelor.

S-a dus la acea petrecere, a făcut o poză stând jos, fără băutură în mână, nimic. O petrecere? Titlul este imposibil!”, a spus Andy Roddick.

Emma Răducanu, chinuită de operaţii

Jucătoarea cu origini româneşti a avut un an 2023 îngrozitor. Ea a suferit operații la ambele încheieturi, precum și o intervenție chirurgicală la gleznă, înainte de a reveni în circuit în ianuarie.

În ultimele zile, s-a întors în Marea Britanie pentru o perioadă de pregătire la Centrul Național de Tenis al LTA.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare