Elias Charalambous se visează Xabi Alonso! Cerință specială pentru jucători înainte de FCSB – CFR Cluj: „Uitați-vă la Bayer Leverkusen!”

Înainte de meciul FCSB – CFR Cluj de sâmbătă seară, Elias Charalambous le-a transmis jucătorilor săi că își dorește ca ei să se comporte în ultimele două partide oficiale din acest sezon asemenea fotbaliștilor antrenați de Xabi Alonso la Bayer Leverkusen.

În mod evident, cerința antrenorului cipriot este legată de respectarea competiției și a propriilor suporteri în aceste jocuri, chiar dacă echipa roș-albastră și-a adjudecat deja matematic titlul de campioană.

Elias Charalambous vrea ca FCSB să se comporte în acest final de sezon asemenea echipei antrenate de Xabi Alonso, Bayer Leverkusen

Comparația cu noua campioană a Germaniei a fost făcută evident în cheia în care aceasta și-a continuat seria de invincibilitate chiar și după ce a cucerit primul titlu în Bundesliga din istoria clubului.

„E un meci special pentru jucători, pentru fani, mâine sărbătorim câștigarea titlului după 9 ani. Zilele astea au fost incredibile, clubul a vândut un număr impresionant de bilete, cred că vom avea un stadion aproape plin. E minunat, vor veni oameni din toate colțurile României.

Ne bucură faptul că putem aduce atâția oameni după un an lung, să ne bucurăm alături de ei de acest moment. Sunt foarte mândru și fericit pentru această zi, dar înainte de toate acestea, ne așteaptă un meci complicat. Nu ne place să pierdem și vom da totul pentru a câștiga ca să facem petrecerea și mai mare.

Chiar dacă pare că nu vom trata cu seriozitate meciul, credeți-mă, e un meci foarte foarte important pentru noi, va trebui să-l câștigăm, iar jucătorii vor da totul pentru asta pentru că suntem profesioniști.

„Au câștigat campionatul și continuă să respecte competiția!”

E normal ca acum să fii mai relaxat după tot efortul făcut în acest sezon, dar, repet, trebuie să tratăm meciul cu seriozitate, e singura variantă, uitați-vă la Bayer Leverkusen! Au câștigat campionatul și continuă să respecte competiția, să câștige.

Vom sărbători pe stadion, jucătorii vor lua trofeele și medaliile, apoi vom avea un autobuz descoperit care ne va duce în oraș. După vom avea o mică petrecere cu jucătorii, staff-ul și familiile.

Atmosfera e din ce în ce mai bună în fiecare zi, jucătorii se bucură de antrenamente, vor da 100% pentru că unii jucători vor merge la echipa națională, trebuie să fie pregătiți, să nu uite de națională, alții vor să-și arate valoarea, sunt multe motive pentru a da totul, dar principalul motiv este reprezentat de fani, trebuie să-i facem fericiți.

Ngezana nu joacă, restul sunt apți de joc, Florinel Coman va juca mâine. Nu vor fi schimbări masive, nimic special”, a spus Elias Charalambous la conferința de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare