Gigi Becali a distrus, în direct la TV, unul dintre titularii FCSB din meciul cu FC Voluntari. „Nu ne putem baza pe el”

Gigi Becali s-a enervat după ce FCSB a avut emoții în meciul cu FC Voluntari, din etapa cu numărul 28 din SuperLiga. Patronul echipei a intrat în direct la televiziune, aproape de miezul nopții și a criticat mai mulți jucători. Cel mai tare l-a supărat Luis Phelipe: brazilianul care a costat 200.000 de euro a primit ultimul avertisment.

Gigi Becali îl critică dur pe Luis Phelipe

Gigi Becali este convins că FCSB nu va avea probleme și va câștiga titlul, dar pune în continuare o presiune uriașă pe jucători. Meciul din etapa cu numărul 28 din SuperLiga l-a trăit cu emoții și asta nu i-a plăcut deloc. FC Voluntari a deschis scorul în prima repriză, iar FCSB a revenit în repriza secundă, după ce roș-albaștrii au făcut trei schimbări la pauză. Florinel Coman a fost din nou omul decisiv, după ce a reușit o „dublă” și l-a egalat pe Darius Olaru în clasamentul golgeterilor. Oaspeții s-au impus cu 2-1.

Gigi Becali i-a criticat dur pe Octavian Popescu și Lixandru, dar cel mai tare l-a „săpunit” pe Luis Phelipe. Brazilianul l-a enervat atât de tare încât a vrut să-l scoată încă de la mijlocul reprizei.

„Cu Baba Alhassan am controlat jocul, nu se precipită, nu îi e teamă, nu are niciun fel de frică. Am greșit echipa de start.

Pe Luis Phelipe am vrut să îl scot în minutul 25. Dar am vorbit cu MM și a zis că la pauză. Nu se poate în halul ăsta”, a declarat Gigi Becali la Prima Sport 1.

Luis Phelipe a fost adus iarna aceasta de la Iași și a fost titular în trei din cele șase partide din acest an. Are doar un meci în care a jucat 90 de minute, iar acum îi va fi greu să mai intre pe teren. Ordinul patronului este clar.

„A rămas puțină răbdare cu Phelipe. Am avut mare încredere, dar a pierdut toate mingile. Nu mai driblează pe nimeni, pase doar la adversar.

Nu merge așa. Anul ăsta nu ne punem baza în el, nu mai avem timp, că vin meciuri tari. Nu mai joc cu el din prima, joc cu Baba Alhassan titular. Iar de pe bancă îl bag pe Miculescu”; a mai spus patronul FCSB.

Luis Phelipe, indezirabil după o lună și jumătate

Luis Phelipe a costat 200.000 de euro, dar într-o lună și jumătate a intrat în dizgrația patronului. În luna ianuarie, Gigi Becali era convins că îl va vinde cu zece milioane de euro, iar acum va fi trecut de banca de rezerve, iar dacă prestațiile lui nu vor exploda, în vară va fi vândut.

„Spune-mi unul mai bun decât Luis Phelipe în România, stânga-dreapta… joacă pe toate posturile din față! Ștefănescu? Eu zic că nu e mai bun Ștefănescu decât Luis Phelipe.

Am vrut să-l iau, nu au vrut ei să-l vândă. Dar nu e mai bun decât Luis Phelipe, veți vedea!”, spunea Gigi Becali în luna ianuarie, convins că o să-l vândă pe sud-american cu zece milioane de euro.

FCSB are 61 de puncte și ocupă primul loc în clasament. Rapid se află pe poziția secundă cu 51 de puncte, urmată de CFR Cluj cu 49 de puncte.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare