Gigi Becali face pregătiri speciale pentru meciul în care FCSB va câștiga titlul. „Am dat Maybach-ul la vopsit, o să ies ca pe vremuri”

Gigi Becali este convins că FCSB va câștiga titlul pentru prima oară, după sezonul 2014-2015. Omul de afaceri a făcut deja pregătirile pentru meciul în care va desface șampania și a promis că se va urca din nou pe Maybach, dar și un foc de artificii spectaculos.

Gigi Becali pregătește sărbătoarea pentru titlu. FCSB are 10 puncte avans

FCSB s-a impus cu 2-1 în duelul cu FC Voluntari după dubla lui Florinel Coman și cu două etape înainte de finalul sezonului regulat se află pe primul loc. Distanța față de principalele urmăritoare este destul de mare. Patronul o consideră liniștitoare, nu și Mihai Stoica- președintele Consiliului de Administrație și „mâna lui dreaptă”. Rapid ocupă locul doi și se află la zece puncte, în timp ce poziția a treia este ocupată de CFR Cluj, la 12 puncte.

Formația „roș-albastră” a terminat pe locul secund în șapte din ultimele opt sezoane, dar statistica și istoria nu sunt domenii care să-i dea frisoane omului de afaceri din Pipera. Gigi Becali este gata să se întoarcă la vremurile în care sărbătoarea cocoțat pe capota mașinii sale scumpe, marile succese ale formației pe care o patronează.

„Am dat Maybach-ul la vopsit, o să ies ca pe vremuri. E posibil să vin la meciul cu artificii, poate să fie etapa a 4-a sau a 5-a. Să vedem cine va fi pe locul 2, că e CFR sau Rapid.

Noi vom fi pregătiți, o să fie cel mai mare joc de artificii din România. Să ajungă pe șinele de tren (râde – n.red)”, a spus Gigi Becali, în cursul zilei de vineri, la reședința din Aleea Alexandru.

Avertismentul lui Gigi Becali

Gigi Becali a criticat mai mulți jucători de la FCSB, după duelul de joi cu FC Voluntari. Luis Phelipe, Mihai Lixandru și Octavian Popescu l-au supărat și au fost înlocuiți la pauză. Cea mai mare problemă o are jucătorul brazilian care a fost avertizat că în vară ar putea să plece, deși a costat 200.000 de euro.

„Noi trebuie să mărim diferența, ca să fim siguri-siguri. Cum stau eu acum, la televizor, că am zece puncte avans. Bine, nu trebuie să facem ce am făcut în prima repriză cu FC Voluntari. Bă, fotbalul nu te lasă. Dacă ai slăbit, degetul de pe trăgaci ești mâncat!”, a mai afirmat Becali.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare