Dorinel Munteanu, mesaj lipsit de modestie, după Oţelul Galaţi – Poli Iaşi 1-0

Oţelul Galaţi s-a impus la limită sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-0, în faţa formaţiei Poli Iaşi, în prima etapă a play-out-ului Superligii.

Dorinel Munteanu a spus că echipa sa a dominat cap coadă partida și a declarat că nu se supăra nimeni dacă era 3-0 la pauză.

Antrenorul Oţelului l-a lăudat pe Maciel

Unicul gol al meciului disputat la malul Dunării a fost marcat de Maciel.

„Este normal să fiu mulțumit după acest meci. Nu am dat nicio șansă adversarului, chiar dacă s-au speculat multe înainte de meci. Cred că nu se supăra nimeni din stadion dacă era 3-0 la pauză.

Toți jucătorii sunt importanți, dar este clar că Maciel este într-o formă bună. Astăzi s-a numărat printre marcatori și e important că am câștigat. Am forjat pe concentrarea și atitudinea lor. Avem o echipă foarte puternică, dacă toți sunt la capacitate maximă.

Chiar dacă am fost contestat de colegii mei pentru pregătirea de iarnă, mă așteptam la această scădere de formă. Este foarte important că am câștigat, dar pe final de săptămână o să fie antrenamente dure, i-am și anunțat, să se pregătească”, a spus Dorinel Munteanu.

Maciel a avertizat

„Am câștigat 3 puncte foarte importante. Am ratat multe ocazii, dar până la urmă mingea a intrat și suntem fericiți. Aceste puncte ne ajută mult în îndeplinirea obiectivului.

E important că am început play-out-ul cu dreptul. Nu trebuie să ne relaxăm, trebuie să mai câștigăm meciuri pentru a ne asigura salvarea de la retrogradare”, a zis şi Frederic Maciel.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare