Superliga | Etapa 1 play-out | Oțelul – Poli Iași 1-0. Maciel a decis meciul

Oțelul și Poli Iași s-au întâlnit în cadrul primei etape din play-out-ul SuperLigii, iar echipa antrenată de Dorinel Munteanu s-a impus la limită, scor 1-0.

Cum s-a desfăşurat partida:

Min. 90+7: Final de meci 1-0 pentru Oţelul în meciul cu Poli Iaşi.

Min. 62: Alex Pop și Bodișteanu nu reușesc să ajungă la centrarea lui Adăscăliței, ratate mare pentru Oţelul

Min. 46: a început repriza a doua

Min. 45+2: Pauză 1-0 pentru Oţelul în meciul cu Poli Iaşi

Min. 30: GOL Maciel. L-a executat pe Lung, după ce a rămas singur cu portarul Iaşiului

Update. Min. 1 – a început meciul

Oțelul – Poli Iași Livescore | Echipele de start:

Oţelul: Pap – Adăscăliţei, Yabre, Cisse, Zhelev – Cisotti, Zivulic, S. Lameira – Maciel, A. Pop, Bodişteanu. Antrenor: D. Munteanu

Poli Iaşi: S. Lung – Todoroski, F. Ilie, Samayoa, Dtefanovic – Bordeianu, Marchioni – L. Mihai, Alin, Harrison – K. Kabran. Antreor: Leo Grozavu

Oțelul – Poli Iași Livescore | Ce au anunţat cei doi antrenori

Dorinel Munteanu și Leo Grozavu s-au întâlnit și în ultima etapă a sezonului regular, pe 11 martie 2024, atunci când, tot la Galați, partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Alin Roman a punctat pentru oaspeți, în timp ce italianul Juri Cisotti a înscris pentru Oțelul.

Dorinel Munteanu a transmis că se așteaptă la o cu totul altă prestație din partea elevilor săi.

„Am făcut unul dintre cele mai slabe jocuri de când am revenit la Galați, chiar dacă am avut multe ocazii și poate că meritam să câștigăm. E nevoie de o cu totul altă atitudine, mai ales față de modul cum am început partida.

E inadmisibil ca un jucător să facă două erori mari în decurs de câteva secunde, de aceea l-am și schimbat (Teles, cel care a provocat penaltiul din care ieșenii au deschis scorul – n.r.).

Va fi un alt joc, chiar dacă întâlnim același adversar, iar unicul nostru obiectiv va fi victoria”, a spus Dorinel Munteanu

Leo Grozavu garantează că merge la victorie.

„Întâlnim o echipă pe care o cunoaștem, o echipă luptătoare, care joacă la sacrificiu din primul până în ultimul minut. E important să învățăm unde am greșit la ultimul joc. Dacă eram mai atenți puteam să ne apropiem victoria. Nu a fost să fie și sperăm să învățăm din toate acele greșeli pe care le-am făcut nu doar la Galați, ci și în alte jocuri. Și să încercăm să acumulăm puncte, pentru că de data asta se joacă pe un punct sau trei, nu pe jumătate.

Vom aborda meciul la victorie, încercăm să câștigăm. Sigur că jocul îți arată de fiecare dată în ce stare ești, după care trebuie să știi să gestionezi momentul, pentru că un punct e mai bun decât nimic”, a declarat Leo Grozavu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare