Dorinel Munteanu îl face praf pe jucătorul care și-a bătut joc de Oțelul! Antrenorul gălățenilor nu a avut milă de noul transfer al lui Sepsi

Dorinel Munteanu (55 de ani), experimentatul tehnician principal de la Oțelul Galați, s-a aflat într-o situație extrem de neplăcută pe parcursul ultimelor zile.

Marian Drăghiceanu (24 de ani), ex-mijlocaș de profil ofensiv la CSM Reșița, fusese anunțat de fosta sa echipă drept viitorul jucător al trupei lui „Munti”. Totuși, spre uimirea antrenorului trupei de la malul Dunării, golgheterul sezonului precedent de Liga a 2-a n-a mai ajuns la Galați. A ales să semneze cu Sepsi, formație de play-off, lăsându-i pe cei de la Oțelul cu ochii în soare, în ciuda acordului existent.

Dorinel Munteanu nu-l iartă pe Marian Drăghiceanu: „Nu te apuci să schimbi sumele discutate cu mine”

S-a putut observa destul de clar că Dorinel Munteanu este deranjat de situația existentă, în al cărei prim-plan este cel mai bun marcator al stagiunii trecute din eșalonul secund al fotbalului românesc.

„Neamțul” a dezvăluit că el este cel care a ajuns la un acord cu Marian Drăghiceanu și impresarul său. Potrivit spuselor tehnicianului de la Galați, pretențiile financiare ale mijlocașului au crescut de la o zi la alta. Dorinel Munteanu nu a dorit să pună în pericol bugetul echipei sale pentru transferul lui Drăghiceanu, astfel că acesta a ales să meargă la Sepsi.

„Transferul acestui jucător la Oțelul Galați s-a transformat într-o telenovelă și uitați că nu a mai ajuns la noi. Însă, la mine lucrurile sunt foarte clare. Cu mine dacă vorbești o vorbă, păi vorbă rămâne. Nu te apuci a doua zi să îmi schimbi sumele discutate că nu ține cu mine. Vorbisem ceva cu impresarul și jucătorul, iar a doua zi ne-am trezit cu alte dorințe, deși noi bătusem deja palma pentru transfer.

Eu nu am dorit să dau peste cap bugetul clubului meu pentru Drăghiceanu că nu merge așa cu mine. Și lucrul ăsta e valabil pentru toți cei care discută cu noi despre transferuri la Oțelul. Eu nu schimb înțelegerile pentru nimeni. Dacă ne înțelegem pe niște condiții, păi alea rămân. Vă repet, e valabil pentru toți cei care vor să vină la Oțelul, nu doar pentru Drăghiceanu. Oricum, povestea asta a fost o lecție pentru toți. Nu am nicio treabă cu Sepsi, iar eu îi urez copilului baftă la noul lui club”, a transmis Dorinel Munteanu, citat de prosport.ro.

NU RATA: Golgheterul ligii secunde, ping-pong cu echipele din SuperLiga! Transfer bizar realizat de Sepsi

  • Cota de piață a lui Marian Drăghiceanu este de 250.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.
  • De-a lungul carierei sale, Marian Drăghiceanu a îmbrăcat și tricoul Rapidului. A bifat 38 de prezențe pe gazon pentru trupa alb-vișinie, marcând de opt ori. De asemenea, a oferit și cinci pase decisive.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare