Golgheterul ligii secunde, ping-pong cu echipele din SuperLiga! Transfer bizar realizat de Sepsi

Marian Drăghiceanu (24 de ani), fost jucător al celor de la CSM Reșița, va evolua în Superliga din sezonul următor. Jucătorul venit din eșalonul secund a semnat cu Sepsi Sf. Gheorghe, după ce clubul de care aparținea a anunțat, pe data de 19 iunie, că acesta va merge la Oțelul Galați.

Drăghiceanu este cel mai bun marcator al stagiunii precedente de Liga a 2-a, înregistrând 14 reușite, la egalitate cu Bogdan Chipirliu, atacantul celor de la CSA Steaua.

Marian Drăghiceanu a ajuns în SuperLiga, dar nu la Oțelul

După cum am precizat anterior, în cursul zilei de miercuri, 19 iunie, CSM Reșita a transmis, prin intermediul paginii de Facebook, că Marian Drăghiceanu a primit acordul conducerii de a pleca la Oțelul Galați, în urma ofertei primite de la gruparea de la malul Dunării.

„Deși și-a prelungit contractul cu clubul nostru, primind o ofertă de la Oțelul Galați, Marian DRĂGHICEANU a beneficiat de acordul clubului pentru un transfer la o echipă din Superligă! Îți mulțumim pentru tot Drăghi și îți dorim mult succes la noua echipă!”, au comunicat cei de la CSM Reșița.

La o zi distanță, Marian Drăghiceanu a fost prezentat la o altă echipă. Covăsnenii lui Laszlo Dioszegi și-au asigurat semnătura jucătorului de profil ofensiv care fusese anterior anunțat drept viitorul elev al lui Dorinel Munteanu.

Sepsi a oficializat venirea lui Marian Drăghiceanu

Gruparea care a încheiat sezonul trecut al SuperLigii pe poziția cu numărul cinci a anunțat noul transfer orchestrat de oficialii echipei pe rețelele sociale.

„Sepsi OSK a perfectat un nou transfer, clubul nostru a ajuns la un acord și cu Marian Drăghiceanu, care ultima oară a jucat la CSM Reșița, dar a mai evoluat în carieră, printre altele, și la FC Rapid. Mijlocașul, în vârstă de 24 de ani, a semnat un contract valabil pe doi ani cu clubul nostru, cu opţiune de prelungire. Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK!”, au transmis cei din Sfântu Gheorghe.

De-a lungul carierei sale, Marian Drăghiceanu a îmbrăcat și tricoul Rapidului. A bifat 38 de prezențe pe gazon pentru giuleșteni, marcând de opt ori. De asemenea, a oferit și cinci pase decisive. Trei dintre cele 38 de apariții pe teren ale lui Drăghiceanu s-au produs în SuperLiga. Nu i-a impresionat pe oamenii cu putere de decizie din cadrul clubului alb-vișiniu, iar acum rămâne de văzut cum se va mișca sub comanda lui Bernd Storck, neamțul de pe banca tehnică a lui Sepsi.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare