Dinamo se afundă, însă Zeljko Kopic surprinde: ”Au fost multe lucruri pozitive în meciul cu Oțelul”

Oțelul Galați a învins-o pe Dinamo București, scor 1-0, luni seara, într-o partidă din etapa a 3-a a play-out-ului din Superligă.

Unicul gol al partidei a fost marcat de către puștiul Răzvan Tănasă (20 de ani), în minutul 90+3, după o fază de contraatac.

  • Răzvan Tănasă este un jucător trimis sub formă de împrumut la Oțelul Galați, de la Farul Constanța.

În urma acestui rezultat, Oțelul Galați a urcat pe locul 9, cu 26 de puncte, la egalitate cu Universitatea Cluj, în timp ce Dinamo rămâne pe locul 15 (retrogradabil).

Zeljko Kopic: ”Au fost și multe lucruri pozitive!”

Antrenorul celor de la Dinamo, Zeljko Kopic, consideră că echipa sa a făcut un meci bun, consistent, la Galați, însă doar ghinionul a făcut să nu obțină nimic din acest duel.

Tehnicianul a declarat că nu a văzut bine faza de la golul marcat de Răzvan Tănasă, în minutul 90+3, însă va face o analiză amănunțită și va încerca să repare astfel de erori pe viitor.

Cred că majoritatea timpului am avut controlul. Am avut ceva posesie, defensiv am fost bine Nu le-am dat prea multe șanse adversarilor.

În unele situații, în treimea adversă, ar fi trebuie reacționăm mai bine. Dar energia și atitudinea de a ataca până în ultimul moment a fost ok. Am vrut să câștigăm partida.

Din păcate, am încasat gol pe final al doilea meci consecutiv. E greu, dar au fost multe lucruri pozitive și trebuie să le construim pentru meciul următor.

Nu am văzut întreaga situație (n.r. – de la gol). Am văzut că mingea a fost lovită cu capul. E greu de explicat. Trebuie să verific, să văd ce s-a întâmplat.

Trebuie să verific. Acesta este diferit de ultimul, cu Petrolul. Când iei gol în ultimul minut este vorba despre concentrare. Trebuie să fii atent până la ultima secundă. Nu putem face nimic acum. Trebuie să analizăm și să luăm lucrurile pozitive din acest.

Am avut câteva situații, dar trebuia să arătăm mai multă calitate în față. Acesta este o problemă mai veche. Trebuie să fim mai periculoși, astăzi.

Totul este în mâinile noastre. Următorul meci este foarte important pentru noi. Trebuie să ne pregătim și să luăm cele trei puncte. Cu un rezultat bun ne-am mai putea îmbunătăți situația.

Sunt sigur că împreună, cu toată lumea, vom reuși salvarea. În ultimele meciuri totul a fost de partea adversarilor, dar trebuie să reacționăm mai bine în viitor și să avem și noi mai mult noroc!”, a declarat Zeljko Kopic după meci, la Digi Sport TV.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare