Oțelul Galați – Dinamo 1-0. Răzvan Tănasă dă lovitura în prelungiri, pe contraatac. Se îngroașă gluma pentru ”câini”

Oțelul Galați a învins-o pe Dinamo București, scor 1-0, luni seara, într-o partidă din etapa a 3-a a play-out-ului din Superligă.

Unicul gol al partidei a fost marcat de către puștiul Răzvan Tănasă (20 de ani), în minutul 90+3, după o fază de contraatac.

  • Răzvan Tănasă este un jucător trimis sub formă de împrumut la Oțelul Galați, de la Farul Constanța.

În urma acestui rezultat, Oțelul Galați a urcat pe locul 9, cu 26 de puncte, la egalitate cu Universitatea Cluj, în timp ce Dinamo rămâne pe locul 15 (retrogradabil).

Oțelul Galați – Dinamo 1-0 (Tănasă 90+3)

Min. 90+4: Final de partidă!

Min. 90+3: GOOLLL Oțelul! Răzvan Tănasă pleacă pe contraatac, își face mingea spre centru și trage tare în dreapta porții lui Golubovic, fără șanse pentru portar.

Min. 76: Ocazie, Dinamo! Pap iese greșit pe o minge, aceasta ajunge la Pavicic, dar șutul său îl lovește pe Abdallah, aflat în ofsaid. Șansă uriașă pentru ”câini”.

Min. 71: O nouă șansă pentru Oțelul! Silva se înalță, lovește balonul cu capul, dar mingea trece puțin pe lângă poarta lui Golubovic.

Min. 70: Dublă ocazie, Oțelul! Golubovic are două intervenții fanatastie, în fața lui Cisotti și Maciel. Senzaționale paradele portarului lui Dinamo.

Min. 63: Început echilibrat de partidă, dar fără ocazii la cele două porți!

Min. 46: Începe repriza a doua!

Min. 45+2: Pauză

Min. 32: Ocazie uriașă pentru Oțelul! Goluboci scoate senzațional în fața lui Maciel, care a tras din 10 metri.

Min. 29: A trecut prima jumătate de oră, fără ocazii importante la cele două porți

Min. 1: Începe partida!

INFO: Marius Niculae, despre lupta la titlu

„Va fi foarte greu pentru Dinamo, atâta timp cât joacă fără suporteri. Suporterii contează foarte mult pentru Dinamo. Fac o atmosferă incredibilă pe Arcul de Triumf și asta s-a văzut în rezultate.

Eu cred că se va juca până în ultimele două etape. Oțelul a jucat totuși 120 de minute, vor fi schimbări în echipă, mai mult ca sigur. Dinamo are mai mare nevoie de puncte decât Oțelul Galați, dar eu cred că va fi un meci interesant. Să nu uităm că anul trecut, în liga a doua, Dinamo a câștigat ambele meciuri și acum, ultima oară, în sezonul regulat, au câștigat la o diferență considerabilă în fața lor”, a spus Marius Niculae pentru Sport pe Surse.

ECHIPELE DE START

OȚELUL (4-3-3): Pap – Adăscăliței, J. Cisse, Ghiocel, Zhelev – Cisotti (cpt.), Lameira, Teles – Maciel, Al. Pop, Bodișteanu

Rezerve: R. Stoian – G. Cîrjan, Rusevic, Jardan, I. Neagu, R. Tănasă, Malle, Miguel Silva, S. Rus, Yabre, L. Panait, Gaitan

Absent: Lovric (accidentat)Antrenor Dorinel Munteanu

DINAMO (3-4-3): Golubovic – Patriche (cpt.), Velkovski, Homawoo – Moura, Pavicic, Gnahore, Bordușanu – Milanov, Gregorio, Politic

Rezerve: Răilean – Astrit, D. Iglesias, Ilic, Abdallah, P. Neagu, Bani, Dr. Irimia, N. Roșu, Amzăr, Edgar Ie, Cr. Costin

Antrenor Zeljko Kopic

Stadion: Oțelul (Galați)

Arbitru: Szabolcs Kovacs / Asistenți: Ferencz Tunyogi și Adrian Vornicu

Arbitru VAR: Sorin Costreie / Arbitru AVAR: Marius Marchidanu


„Nu ştiu ce obiectiv are Dinamo, nici nu mă interesează echipa adversă, mă interesează randamentul jucătorilor noştri. Va fi un joc de care pe care, pentru că încă o dată, repet, cele trei puncte sunt cele mai importante pentru cele două echipe.

Trebuie să fim la capacitate maximă pentru că jucătorii noştri au făcut eforturi foarte mari, rezultatele nu mai trebuie să le repet, dar fac parte din trecut. Ne gândim la prezent şi la ce avem de făcut pentru această echipă, pentru echipa oraşului, pentru suporterii noştri.

M-aş bucura să vină suporterii Oţelului Galaţi la stadion să umple stadionul, pentru că am informaţii că s-au făcut tot felul de presiuni de pe la Bucureşti, de la suporterii echipei Dinamo sau şefii galeriilor ca să cumpere cât mai multe bilete. De aceea îmi doresc ca stadionul să se umple de suporterii echipei Oţelul, nu de suporterii echipei Dinamo.

Cei de la Dinamo au locurile lor, cum am primit şi noi locurile noastre la meciul cu Dinamo, aşa că oţelarii să vină la stadion”, a declarat managerul tehnic Dorinel Munteanu.

ECHIPELE PROBABILE

Oțelul (4-3-3): Ed. Pap – Adăscăliței, J. Cisse, Ghiocel, Jelev – Teles, Zivulic, Lameira – Maciel, Cisotti, Bodișteanu

Rezerve: Stoian, D. Panait, G. Cîrjan, Farcaș, Jardan, A. Rus, Gaitan, Malle, I. Neagu, R. Tănasă, M. Silva, Rusevic

Absenți: Yabre, Lovric (accidentați)

Antrenor Dorinel Munteanu

Dinamo (3-4-3): Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – Moura, Pavicic, Gnahore, Amzăr – Milanov, Abdallah, Goncalo

Rezerve: Railean, Began, Edgar Ie, R. Grigore, C. Costin, Politic, Bani, Selmani, Bordușanu, N. Roșu, Ilic, P. Neagu

Antrenor Zeljko Kopic

Stadion: Oțelul (Galați)

Arbitru: Szabolcs Kovacs / Asistenți: Ferencz Tunyogi și Adrian Vornicu

Arbitru VAR: Sorin Costreie / Arbitru AVAR: Marius Marchidanu

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare