Dezvăluire fabuloasă făcută de Giovanni Becali! Cum l-a pierdut pe Cristiano Ronaldo pentru o sumă infimă

Giovanni Becali a făcut recent o dezvăluire fabuloasă despre modul în care a ratat oportunitatea de a-l impresaria pe Cristiano Ronaldo pentru o sumă infimă.

S-a întâmplat pe vremea când starul portughez se afla la începutul carierei sale la Sporting, acolo unde era antrenat de Ladislau Boloni și era coechipier cu Marius Niculae și Quaresma.

Cum i-a pierdut Giovanni Becali pe Cristiano Ronaldo și Quaresma pentru câte 100.000 de dolari, când cei doi se aflau la Sporting

Fostul agent FIFA a explicat că i-a avut „în mână” pe Ronaldo și Quaresma, dar a refuzat posibilitatea de a-i reprezenta pentru că a considerat că pretențiile financiare avute de ei la acel moment erau exagerate, având în vedere că erau foarte tineri pe acea vreme.

Totuși, pentru fotbalul din Vestul Europei din prezent, sumele respective pot fi considerate chiar modice și, prin prisma aceasta, este destul de clar că Giovanni Becali, chiar dacă nu o spune în mod clar, regretă decizia pe care a luat-o atunci, după ce a văzut la ce nivel au ajuns cei doi, în special Cristiano Ronaldo.

„Eu l-am scăpat pe Cristiano Ronaldo pentru 100.000 de dolari. Eu, în 2001, Boloni, antrenor la Sporting, pe Marius Niculae îl transfer la… (n.r. la Sporting) și l-am dus și pe Jardel de la Galatasaray acolo.

Și mă cheamă (n.r. sună) Loți Boloni. Zice: ‘Giovanni, când ai timp, vino să vezi un jucător ce n-ai văzut. Chiar doi…’. Avea 16 ani și ceva și al doilea era Quaresma, care avea 18 și ceva.

Și am fost. Quaresma a jucat o repriză, l-a schimbat. Pe ăsta (n.r. pe Ronaldo) a zis că-l bagă, l-a băgat un minut la sfârșit, fluierul final, la revedere.

Vin la hotel cu Jardel, cu Quaresma… Qauresma zice: ‘eu vreau un Porsche Carrera 311’, care era tot 100.000 de dolari. Și Ronaldo vrea 100.000 de dolari, cash, să-mi semneze procura.

Și am zis: ‘Bă, lăsați un time-out să vin și eu să vă văd!’ După două săptămâni, mă cheamă Boloni și-mi zice: ‘Quaresma a venit cu un Porsche Carrea la antrenament’. Gata, s-a dus.

Cristiano știe, că ne-am întâlnit după aia… În 2008 sau 2009 au jucat Barcelona cu Manchester United. Și i-a bătut Barcelona. Și ne-am dus la hotel cu Gică Popescu. Și vine și zice: (n.r. Giovanni Becali bate cu degetul pe obraz) ‘N-ai avut încredere în mine, vezi?”, a povestit Giovanni Becali în cadrul podcast-ului realizat de Damian Drăghici.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare