Cum se va numi și când va fi lansat filmul despre viața lui Giovanni Becali: „O să plătesc o amendă pentru discuția asta”

Giovanni Becali a oferit detalii legate de filmul despre viața sa, care se află în plin proces de producție, deși nu avea acordul în acest sens din partea oamenilor alături de care lucrează la acest material.

Fostul agent FIFA chiar a glumit pe seama acestui subiect și a spus că este posibil chiar să primească o amendă pentru dezvăluirile făcute cu această ocazie, cum ar fi, de exemplu, cea referitoare la numele filmului său autobiografic, unul mai mult decât sugestiv pentru modul în care el este perceput în spațiul public din România.

„Don Giovanni”, filmul despre viața lui Giovanni Becali, ar urma să fie lansat în scurt timp

De asemenea, Giovanni Becali a dat de înțeles și că sunt șanse destul de mari ca producția să fie lansată într-un orizont de timp cuprins între un an și un an și jumătate.

„Mă ocup de filmul meu, colaborez foarte bine cu scenografii, regizorii și ceea ce mă înteresează cel mai mult este filmul. În rest se ocupă cei de la firmă, dacă vor avea nevoie să intervin cu un telefon o fac cu cea mai mare plăcere.

Filmăm secvențe, filmăm ce spun eu și cum trebuie să fie actorii care joacă înaintea mea. Îți dau prea multe detalii și nu am voie, mă rețin să vorbesc mai mult. Am o exclusivitate, o să plătesc o amendă pentru discuția asta.

Cred că într-un an, un an și jumătate va apărea. Sunt concentrat numai pe asta, este ceva ce las în urma mea în afara celor din fotbal. Voi lăsa și acest film prietenilor, familiei, copiilor și așa mai departe. Titlul este hotărât: Don Giovanni”, a spus Giovanni Becali, potrivit fanatik.ro.

Este posibil ca și Dumitru Dragomir să apară în această producție

De asemenea, cu aceeași ocazie, omul care în prezent deține o firmă de impresariat alături de fratele său Victor, în care cei doi au însă doar roluri de consilieri, întrucât ei nu mai pot profesa în acest domeniu ca urmare a condamnărilor primite în „Dosarul transferurilor”, a fost întrebat dacă va include în acest film și un episod petrecut în urmă cu mai mult timp, povestit chiar de el la un moment dat, care a presupus o urmărire în trafic, ca în filme, cu Dumitru Dragomir.

„Nu cred, pentru că a fost o scenă. Dacă vrei, o facem și pe aia, dar nu vreau să îl pun pe ‘Corleone’ în dificultate. Trebuie să facem în așa fel în cât amândoi să fim avantajați. Nu vreau eu să fiu superiorul și așa mai departe. O să vorbesc și cu Mitică înainte. A fost o scenă deosebită, ca în filme”, a mai spus Giovanni Becali, conform sursei citate anterior.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare