Despărțirea prin care „nora” lui Ion Țiriac a trecut a lăsat urme adânci. Cu cine s-a iubit Sorana Cîrstea înainte de Ion Alexandru

„Nora” lui Ion Țiriac și Ion Alexandru formează un cuplu de aproape trei ani, devenind din ce în ce mai apropiați. Există o diferență destul de mare de vârstă între ei, de 13 ani, dar nu reprezintă un impediment. Plăcerea pe care fiul miliardarului Ion Țiriac a dezvoltat-o față de sport îl apropie foarte mult de Sorana Cîrstea.

Populara jucătoare de tenis din circuitul WTA a întreținut, în trecut, o relație cu un alt sportiv, alături de care a petrecut trei ani. Inevitabilul s-a produs la un moment dat, iar cei doi s-au despărțit într-un mod dureros.

„Nora” lui Ion Țiriac s-a iubit cu un sportiv din Columbia

Înainte de a intra într-o relație cu Ion Alexandru, fiul marelui tenismen Ion Țiriac, Sorana Cîrstea s-a iubit cu un sportiv din America de Sud. Este vorba despre tenismenul Santiago Giraldo, alături de care jucătoarea din România a petrecut trei ani foarte frumoși.

Cei doi au întreținut o relație în perioada 2014-2017, timp în care s-au aventurat împreună în nenumărate călătorii. Despărțirea nu i-a picat bine sportivului columbian, nefericitul eveniment venind chiar în momentele în care Giraldo cocheta cu retragerea. Astfel, în urma veștilor, acesta a avut nevoie de o perioadă de recuperare, în care a renunțat la terenul de tenis.

Povestea lui Santiago Giraldo alături de Sorana Cîrstea a fost benefică pentru sportiv, întrucât cea mai bună clasare a sa în clasamentul ATP (locul 28) s-a consemnat în toamna lui 2014, anul în care a început relația cu jucătoarea de tenis din România.

„Santiago Giraldo s-a trezit la 9:30, fără iubită”

Despărțirea dintre cei doi sportivi s-a produs în luna septembrie a anului 2017, devenind chiar publică. Un text a apărut pe site-ul ATP ulterior separării cuplului.

„Luni, 18 septembrie 2017, Santiago Giraldo s-a trezit la 9:30 într-0 cameră de hotel din Bogota și pentru prima dată s-a descoperit fără planuri, fără obligații, fără iubită. Dar foarte sigur pe decizia de a renunța să joace tenis pe termen indefinit”, spunea Juan Diego Ramirez la acel moment, pe site-ul ATP.

  • Santiago Giraldo este născut pe 27 noiembrie 1987, în Columbia, la Pereira. A jucat două finale ATP la simplu în carieră (Santiago 2011 și Barcelona 2014), înregistrând o apariție și într-o finală de dublu (Gstaad 2012). Sportivul a obținut opt titluri challenger. Sud-americanul a înregistrat câștiguri financiare de aproape 4.000.000 de dolari, de-a lungul carierei sale.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare