Decizie de ultimă oră luată de FRF: un nou selecționer la echipa națională feminină!

O decizie de ultimă oră a fost luată de FRF în cursul zilei de vineri, cu ocazia ședinței Comitetului Executiv, și a fost deja comunicată prin intermediul canalelor oficiale.

Astfel, Cristi Dulca nu mai îndeplinește funcția de selecționer al naționalei feminine de fotbal a României, iar acest rol va fi preluat de italianul Massimo Pedrazzini, fostul preparator fizic, antrenor secund și antrenor interimar de la FCSB.

Echipa națională feminină a României are un nou selecționer: Massimo Pedrazzini îl înlocuiește pe Cristi Dulca!

Această numire a tehnicianului italian pare că s-a produs destul de natural, în contextul în care anterior el a îndeplinit rolurile de coordonator la loturile naționale feminine de junioare și de selecționer la naționala feminină U19.

„Federația Română de Fotbal a încheiat de comun acord colaborarea cu Cristian Dulca, selecționerul naționalei de fotbal feminin a României în ultimii trei ani.

Vineri, 15 martie 2024, Comitetul Executiv al FRF a validat propunerea de numire a unui nou selecționer. Rolul va fi preluat de Massimo Pedrazzini, care până în prezent era coordonatorul loturilor naționale feminine de junioare și antrenor la lotul feminin Under 19.

În următoarea perioadă, Massimo Pedrazzini va stabili întreg staff-ul cu care va aborda preliminariile Campionatului European de fotbal feminin din 2025.

Naționala României va fi într-o grupă din Liga C alături de Bulgaria, Kazahstan și Armenia. Primul joc este programat în 5 aprilie, în Armenia. Descoperă aici sistemul de calificare la turneul final.

Federația Română de Fotbal îi mulțumește fostului selecționer, Cristian Dulca, pentru întreaga activitate și contribuție la dezvoltarea fotbalului feminin din țara noastră și îi urează mult succes în viitoarele proiecte”, a fost anunțul făcut de FRF prin intermediul site-ului oficial.

Ce crede președintele FRF despre incidentele petrecute în ultimele zile în fotbalul românesc

La finalul ședinței Comitetului Executiv al FRF, Răzvan Burleanu a susținut o conferință de presă și, printre altele, a fost întrebat în legătură și cu ultimele evenimente din fotbalul românesc, reprezentate în principal de problemele juridice pe care le are în prezent Daniel Niculae, președintele Rapidului și membru în acest Comitet Executiv.

„Nu știu ce a cerut Jandarmeria, această solicitare nu a ajuns la mine. Daniel a avut posibilitatea să ne dea mai multe detalii. Noi, în momentul de față, așteptăm mai multe informații din partea instituțiilor abilitate. În momentul de față, se bucură de prezumția de nevinovăție.

Nu a fost foarte comod ca astăzi să participe la o ședință de Comitet Executiv. Sper că va fi destul de puternic cât să facă față și facă lumină în acest caz.

(n.r. despre materialele pirotehnice) Toleranță nu există în momentul de față. Sunt două direcții de sancțiuni, cea legată de regulamentele sportive și cea legată de jandarmerie. Cazul la care faceți referire (n.r. cel de la meciul Dinamo – UTA), dacă ne uităm în zona de Comisie de Disciplină, e un subiect pe ordinea de zi. Nu am informații dacă acest subiect este parte a acestei anchete”, a spus Răzvan Burleanu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare