Darius Olaru și-a luat deja la revedere de la Florinel Coman: „Ne bucurăm că l-am avut alături”

Se poate spune că Darius Olaru a salutat deja plecarea lui Florinel Coman de la FCSB, moment care se va produce, cel mai probabil, la finalul acestui sezon, în contextul bine cunoscut în care cel din urmă este dorit cu insistență de cei de la Al-Duhail, grupare din Qatar.

La finalul meciului câștigat de echipa roș-albastră în deplasare cu CFR Cluj, scor 1-0, mijlocașul central a fost rugat să comenteze golul de excepție semnat de coechipierul său și zvonurile referitoare la plecarea sa.

Darius Olaru este deja pregătit pentru momentul plecării lui Florinel Coman de la FCSB

Răspunsul oferit de Darius Olaru a fost unul mai mult decât elocvent. El a ținut să transmită că a fost o adevărată plăcere pentru el să fie coechipier cu Florinel Coman.

„Cred că am făcut o partidă foarte bună, am reușit să menținem posesia, să ne creăm destul de multe ocazii și să suferim în momentele mai dificile. Am muncit undeva la 7-8 luni pentru un meci de acest gen și am reușit să le facem pe plac și fanilor, care au venit în număr foarte mare la stadion.

Nu știu, nu vreau să mă gândesc la fanii lor, vreau să mă gândesc la fanii noștri, care au fost minunați și victoria le-o dedicăm lor. Treaba nu este încheiată, mai avem de tras. Știm că suntem foarte aproape, dar trebuie să ne gândim la următoarea partidă. Da, au fost și unele momente mai dificile, dar am știut să facem față, ne-am maturizat și trebuie să luptăm în continuare și să fie anul ăsta (n.r. despre câștigarea titlului). E foarte dulce victoria aici, tot timpul am avut meciuri dificile cu ei.

(n.r. despre Florinel Coman și golul superb marcat de el în Gruia) Extraordinar, o lovitură liberă pare a fi ca un penalty pentru el, ne bucurăm că l-am avut alături în acest sezon. Este meritul foarte mare al lui în acest sezon”, a spus Darius Olaru la finalul meciului CFR Cluj – FCSB 0-1.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare