Daniel Paraschiv se cere la națională! Cum a comentat hat-trick-ul cu UTA: ”Nu am să mint!” Ce spune Butean despre plecarea lui Dani Coman

Daniel Paraschiv (24 de ani) a reușit cele trei goluri în victoria de la Arad, 3-1 pentru Hermannstadt. A fost primul succes al oaspeților în deplasare, din luna iulie.

Daniel Paraschiv are toate motivele să se ceară la națională. Atacantul sibienilor a fost one-man show la Arad. A marcat un hat-trick și a dus-o pe Hermanntadt pe primul loc al clasamentului play-out, chiar în ziua în care Dani Coman și-a anunțat plecarea.

Daniel Paraschiv: ”Mă bucur că am marcat trei goluri”

”Cred că mai importantă este victoria, nu am mai câștigat în deplasare din iulie. Nu am să mint, mă bucur foarte mult că am marcat trei goluri, aveam nevoie, e cea mai mare plăcere pe care o poți avea în fotbal.

De fiecare dată când conduceam, se instala o oarecare panică, mai puțin în meciurile cu Dinamo. Am spus că ar fi păcat să ne aruncăm iar în apărare.

(n.r. despre plecarea lui Dani Coman) Ăsta e fotbalul, toți plecăm de la echipă la un moment dat. Are un mare merit pentru tot ce s-a întâmplat în ultimii trei ani. Nu avem decât să îi mulțumim și să îi urăm mult succes pe mai departe”, a declarat Daniel Paraschiv.

Mesajul lui Paraschiv pentru Butean

”(n.r. despre Daniel Paraschiv) Ne bucurăm enorm de mult pentru el, ne dorim să o țină tot așa.

(n.r. despre Dani Coman) Nu a fost foarte comfortabil să auzim lucrul acesta, toată lumea muncește pentru el, a făcut un lucru extraordinar aici. Este greu să trecem prin momentele acestea, sper să nu destabilizeze nimic in familia noastră. Nu se oprește fotbalul aici și această echipă va continua”, a spus și Mihai Butean.

ECHIPELE DE START

UTA: Kucher – T. Căpușă, Benga, Conte, Trif – Vulturar, Joao Pedro, Fabry – Micovschi, Luckassen, Omondi 

Rezerve: Fl. Iacob – Stolnik, Diogo Rodrigues, De Freitas, A. David, Rareș Pop, D. Iurasciuc, Vl. Morar, Al. Tudorie, Ariel Lopez, Ezekiel

Antrenor: Mircea Rednic

Hermannstadt: Căbuz – Butean, V. Găman, Bejan, Opruț – Balaure, Mino Sota, Murgia, I. Stoica – G. Iancu, Paraschiv

Rezerve: Muțiu – Pop, Medina, I. Stoica, A. Oroian, Cr. Neguț, Biceanu, K. Ciubotaru, NGoma, D. Iancu, R. Fonseca, A. Jipa, Fonseca

Antrenor: Marius Măldărășanu

Stadion: Francisc Neuman
Arbitru: Dumitrache Bogdan (Bucureşti). A1: Necula Mihaita (Bucureşti), A2: Vatamanu Cosmin (Bucureşti)
Arbitru VAR: Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca). Arbitru AVAR: Trandafir Cristina Mariana (Bucureşti)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare