Cutremur în fotbalul german! Fostul fotbalist al echipei naționale, denunțat chiar de mama sa pentru că abuza și bătea femei de ani întregi!

Fostul fotbalist al echipei naționale a Germaniei, care evoluează în compartimentul defensiv al celor de la Salernitana, este nevoit să apară din nou în tribunal, după ce chiar mama lui a făcut dezvăluiri șocante cu privire la abuzurile psihice și sexuale pe care le-au îndurat femeile care s-au aventurat în relații cu acesta.

Fostul fundaș al lui Bayern Munchen se va prezenta la Tribunalul Regional I din Munchen, pe data de 14 iunie, fiind nevoit să răspundă iar în fața instanței.

Fostul fotbalist al echipei naționale a Germaniei, distrus de propria mamă!

Mama fotbalistului care a câștigat Cupa Mondială în 2014, alături de selecționata Germaniei, a luat atitudine față de cele petrecute în viața fiului ei, intervenind în legătură cu modul josnic în care Jerome Boateng tratează femeile. „A abuzat de femei de ani de zile”, a afirmat mama jucătorului, potrivit Der Spiegel.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului a oferit o declarație în presa germană, afirmând faptul că noua procedură se va întinde pe parcursul a șase zile de proces. Potrivit calendarului instanței, Jerome Boateng ar putea afla o sentință pe data de 19 iulie. Fostul fundaș al bavarezilor de la Bayern a fost condamnat deja pentru violență domestică, în anul 2021.

„Kasia Lenhardt s-a sinucis, însă el tot nu vrea să înfrunte consecințele”

Potrivit sursei menționate anterior, mama lui Jerome Boateng ar fi trimis un e-mail către un avocat, vorbind despre modul în care fostul fundaș al lui Bayern Munchen abuzează femeile. Conform presei din Germania, femeia a făcut acest gest în anul 2021, pe data de 25 martie.

„Băiatul meu abuzează mintal și fizic femei de mai mulți ani de zile. Kasia Lenhardt s-a sinucis, însă el tot nu vrea să înfrunte consecințele comportamentului său”, a transmis mama lui Jerome Boateng.

Fosta parteneră de viață a fotbalistului a fost găsită fără suflare într-un apartament din Berlin. Această tragedie s-a produs la o săptămână distanță de despărțirea celor doi. Potrivit sursei precizate mai sus, Kasia Lenhardt chiar s-a plâns, în toamna lui 2019, de modul în care Boateng a tratat-o, fiind lovită și rănită de către sportiv. Cu atât mai mult, femeia chiar a trimis și poze către presă, în care apăreau vânătăile de pe corpul acesteia, provocate de fotbalist.

În luna octombrie a anului 2021, Jerome Boateng a fost condamnat pentru violență domestică, fiind obligat să achite suma de 1.2 milioane de euro (120 de rate zilnice) către mama fiicelor lui. La a doua instanță, suma a crescut, ajungând la 1.8 milioane de euro (60 de rate zilnice a câte 30.000 de euro fiecare). Despre persoanele care suferă pedepse pentru o perioadă mai lungă de 90 de zile se consideră că au cazier judiciar. În ciuda tuturor acestor lucruri și a modului josnic în care sportivul tratează femeile, condamnarea lui Boateng a fost anulată de Curtea Supremă din Bavaria.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare