Corectitudine nemțească! Ce a anunțat Bayern Munchen după incidentele din Liga Campionilor. Suporterii bavarezilor, interziși la Londra!

Bayern Munchen va întâlni Arsenal în sferturile de finală din Liga Campionilor, în urma tragerii la sorți de la Nyon, care a avut loc vineri. După incidentele petrecute la meciul cu Lazio, suporterii bavarezilor nu vor putea face deplasarea la Londra, pentru duelul cu Arsenal.

Conducerea lui Bayern Munchen a făcut un anunț cu privire la acest aspect, prin CEO-ul clubului, care a exprimat poziția oficialilor formației din Bundesliga față de cele petrecute.

Bayern Munchen nu va contesta interdicția dictată fanilor pentru meciul de la Londra, din Liga Campionilor

Arsenal a primit o veste bună. Bayern Munchen nu se va putea baza pe sprijinul propriilor fani la Londra, în Liga Campionilor. „Tunarii” pot beneficia de pe urma acestei interdicții, întrucât suporterii bavarezilor nu vor putea pune presiune pe ei.

CEO-ul lui Bayern Munchen a explicat decizia clubul german. Jan-Christian Dreesen a menționat faptul că nemții nu vor contesta interdicția primită de fani. Mai mult decât atât, acesta a condamnat acțiunile ultrașilor bavarezi de la meciul cu Lazio, din „optimi”.

„Trebuie să acceptăm această pedeapsă. Nu numai că au fost declanșate elemente pirotehnice în tribună, dar au și aruncat în mod deliberat pe teren cu acele artificii, punând în pericol direct spectatorii meciului. Aceasta a fost o încălcare atât de explicită a condițiilor de probațiune încât, din păcate, apelul nostru este inutil. De cealaltă parte, suntem foarte fericiți că suntem în sferturile de finală, dar faptul că acum trebuie să jucăm în deplasare fără sprijinul fanilor noștri este o lovitură mare pentru noi”, a declarat Jan-Christian Dreesen.

Torțele de la meciul cu Lazio, motivul interdicției

Suporterii actualei campioane din Bundesliga au aruncat cu torțe pe suprafața de joc la meciul cu Lazio, câștigat de Bayern Munchen, scor 3-1, în returul „optimilor” Ligii Campionilor. Ulterior, UEFA a impus o sancțiune pentru fanii nemți, care nu au voie să facă deplasarea la Londra, pentru duelul cu Arsenal din sferturile de finală.

Nu este prima oară când fanii lu Bayern au creat probleme în acest sezon al Ligii Campionilor. Aceștia au mai primit o interdicție de la UEFA, după meciul cu FC Copenhaga, din deplasare. Ultrașii nemți au procedat atunci în același fel ca la partida cu Lazio, aruncând torțe pe teren.

Câștigătoarea „dublei” dintre Arsenal și Bayern Munchen va da piept în semifinala 2 cu învingătoarea din sfertul 3 de finală, unde se vor înfrunta Real Madrid și Manchester City. Finala Ligii Campionilor din acest sezon va avea loc pe Wembley, la Londra, iar gazda partidei va fi echipa care va triumfa în semifinala 2.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare