Cutremur în fotbalul din Italia! Robinho a fost arestat și își va petrece următorii nouă ani în cea mai rău famată închisoare din America de Sud!

Brazilianul Robinho (40 de ani) a fost arestat și își va ispăși pedeapsa din dosarul de viol într-o închisoare cunoscută drept „infernul de pe pământ”. Fostul internațional, cu 100 de selecții pentru Brazilia și 28 de goluri marcate, urmează să fie închis într-un loc în care condițiile de detenție sunt îngrozitoare: celule suprapopulate, focar de boli, existând și numeroase scandaluri între găști rivale.

Fostul star de la Real Madrid și AC Milan a fost condamnat la nouă ani de închisoare cu executare, de către o Instanță din Italia, țară în care a evoluat ca fotbalist.

Robinho, arestat! Își va ispăși pedeapsa în „infernul de pe pământ”

După o perioadă îndelungată de timp în care Robinho a tot încercat să „fenteze” pușcăria, iată că inevitabilul s-a produs. După acuzațiile din scandalul de agresiune sexuală, fostul fotbalist de la Real Madrid a fost încătușat pentru viol în grup. A fost transportat către penitenciarul Tremembé, aflat în São Paulo, cunoscut sub deumirea de „infernul de pe pământ”, potrivit presei locale.

Englezii de la The Sun au abordat acest subiect, menționând faptul că la Tremembé există „celule suprapopulate, mizerie cruntă, focar de boli, răfuieli între bande rivale, violențe teribile și chiar și deținuți decapitați”.

Forțele de ordine se confruntă cu probleme uriașe în interiorul acestui penitenciar. Traficanți de droguri și criminali odioși de război pot fi găsiți la Tremembé. Robinho va trăi un șoc, în momentul în care va fi nevoit să treacă de la luxul locuințelor sale la „luxul” camerelor comune de detenție. Fostul star de la Manchester City a fost „săltat” aseară, de la reședința sa din cartierul Guaruja, aflat pe o insulă, în apropiere de São Paulo.

Robinho și alți cinci indivizi au agresat sexual o femeie din Albania

Ex-fotbalistul din naționala Braziliei nu mai poate ataca decizia Instanței, în același timp nefiind nevoie să mai fie extrădat. Împreună cu alți cinci bărbați, Robinho a violat o femeie, într-un club de noapte din Roma.

În momentul întâmplării acestui eveniment dezgustător, brazilianul îmbrăca tricoul celor de la AC Milan, formație uriașă care se află, la rândul său, în mijlocul unui alt scandal. Acesta a negat cu vehemență acuzațiile care i-au fost aduse.

Victima celor șase avea 23 de ani și a depus plângere la poliție, în anul 2013. Robinho a oferit o declarație, în trecut, despre judecătorii italieni, formulând acuzații uluitoare la adresa acestora: „Judecătorii italieni sunt rasiști. Dacă în locul meu ar fi fost un italian alb, s-ar fi tratat altfel cazul, fără îndoială. Cu toate dovezile pe care le am, nu aș fi fost pedepsit”, a afirmat Robinho.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare