Fabulos! Un fotbalist român de doar 14 ani, la Real Madrid!

Un fotbalist român extrem de tânăr a reușit performanța de a semna cu Real Madrid. La doar 14 ani, jucătorul care evoluează pe postul de mijlocaș a ales să continue la gruparea madrilenă, în urma înțelegerii dintre acesta și conducerea clubului.

Tânărul fotbalist român a devenit jucătorul din generația sa care are cel mai lung parcurs la Real Madrid. Acesta face parte din academia trupei lui Carlo Ancelotti de nouă ani.

Fotbalist român la Real Madrid? Da, este Raul Perțea!

Raul Perțea este un tânăr cu calități extraordinare și acoperă poziția de mijlocaș central la echipa de tineret a celor de la Real Madrid. Tânărul român poartă tricoul cu numărul 8. În plus, Raul Perțea este coleg de grupă cu fiul unui fost mare fundaș al madrilenilor, care s-a umplut de glorie de-a lungul carierei sale. Este vorba despre băiatul brazilianului Marcelo, Enzo.

Caracterul românului care a semnat cu Real Madrid s-a putut observa în momentul în care acesta a decis să evolueze pentru echipa națională a României, în ciuda faptului că ar fi putut alege să joace pentru selecționata Spaniei.

„Tânărul nostru talent Raul Andrei tocmai și-a reînnoit contractul cu Real Madrid. Este jucătorul generației sale care a rămas cel mai mult timp în club”, a anunțat academia clubului din capitala Spaniei, prin intermediul Instagram.

Cum a ajuns Raul Andrei Perțea la Real Madrid

Venirea sa în cadrul clubului madrilen s-a produs atunci când fotbalistul avea vârsta de doar cinci ani. A fost transferat de la Viso San Juan. La momentul respectiv, Raul Andrei Perțea a fost cel mai tânăr jucător transferat de Real Madrid. Părinții puștiului sunt români, fiind stabiliți în Spania de ceva vreme.

Mijlocașul central născut la Toledo a bifat două apariții în tricoul selecționatei U15 a României, pentru care a debutat pe data de 10 iulie 2023. După cum am menționat anterior, Raul Perțea a dat dovadă de patriotism, întrucât putea alege să joace pentru naționala Spaniei, unde oportunitățile pe care le-ar fi întâmpinat, în vederea formării sale pentru viitor, erau mult mai mari.

În clipa de față, Real Madrid este liderul din La Liga, cu 79 de puncte obținute pe parcursul a 29 de partide. Nimeni nu pare să îi poată opri pe madrileni din drumul spre titlu. Girona, ocupanta locului doi, se află la 10 puncte în spatele trupei pregătite de către Carlo Ancelotti.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare