Curg veștile rele pentru portarul român din Serie A! Ce se va întâmpla cu Mihai Popa, jucătorul lui Torino

Mihai Popa, portarul român din Serie A, a primit o nouă veste proastă, după ce debutul său pentru Torino se tot amână de opt luni. În luna iunie a anului trecut, acesta prindea transferul vieții, ajungând în Serie A de la FC Voluntari.

Totuși, experiența sa nu pare să fie deloc plăcută, întrucât Mihai Popa nu a bifat niciun minut în echipamentul „Taurilor” până în prezent. Mai mult decât atât, presa din Italia a făcut un anunț, cu privire la postul de goalkeeper de la Torino.

Curg veștile rele pentru portarul român din Serie A

Torinezii întâmpină dificultăți în a acoperi postul de portar, după ce Vanja Milinkovic-Savic, titularul de pe această poziție, nu poate fi prezent pe teren din cauza unor probleme. Ieșirea dintre buturi a lui Milinkovic-Savic ar fi trebuit să însemne că Mihai Popa, fostul portar de la FC Voluntari, va căpăta o șansă de a-și arăta valoarea.

Oamenii de presă din Italia i-au spulberat această speranță, după un articol al Tuttomercatoweb, în care a fost realizată o analiză a situației din poarta lui Torino. Jurnaliștii italieni au afirmat că gruparea care evoluează pe Stadio Grande Olimpico Torino nu vrea să își mai asume riscuri în legătură cu postul de goalkeeper, astfel că se va încerca aducerea unui portar cu experiență.

„Torino caută un nou portar. Problemele recente ale lui Vanja Milinkovic-Savic au accelerat o idee deja prezentă în staff-ul lui Torino, aceea de a achiziționa un nou portar în perioada de transferuri din vară”, au comunicat jurnaliștii italieni

Potrivit sursei menționate anterior, principala țintă a celor de la Torino ar fi Juan Musso (29 de ani), portarul de la Atalanta, mai ales după ce acesta și-a pierdut locul de titular, în dauna lui Marco Carnesecchi. „Taurii” ar fi nevoiți să achite aproximativ opt milioane de euro pentru aducerea lui Juan Musso. Un alt nume aflat pe lista torinezilor este al portarului Pierluigi Collini, aflat în lotul lui Napoli, campioana Italiei.

Mihai Popa era încrezător în șansa sa

Înainte să ajungă în Serie A, la Torino, din postura de jucător liber de contract, Mihai Popa a vorbit despre mutarea care avea să se producă, afirmând că poate face față provocării. Evoluțiile sale bune pe care le-a avut în tricoul celor de la FC Voluntari îi dădeau încredere acestuia.

„Pentru orice jucător din campionatul românesc ar fi un vis împlinit să ajungă în Serie A. Eu cred că sunt pregătit, am jucat două sezoane meci de meci la Voluntari. Am făcut-o destul de bine și cred că sunt pregătit”, declara Mihai Popa, înaintea transferului

Drumul lui Mihai Popa în fotbal a început la Academia lui Gică Hagi, de-a lungul carierei evoluând pentru Farul, Rapid și Astra Giurgiu, înainte de venirea la FC Voluntari. În prezent, jucătorul român de 23 de ani este cotat la 800.000 de euro, potrivit celor de la transfermarkt.com.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare