Femeia care l-a înnebunit pe Gică Hagi la nunta lui Ianis a devenit cunoscută la Pro Tv cu faimosul show Vocea României

Femeia care l-a „înnebunit” pe Gică Hagi la nunta lui Ianis, care s-a desfășurat la finalul anului trecut, a devenit cunoscută în spațiul public în urmă cu aproximativ cinci ani și jumătate, în urma participării ei la show-ul „Vocea României”.

Ulterior evenimentului special din familia „Regelui”, petrecut chiar de Crăciun, pe rețelele de socializare a circulat un clip video în care managerul tehnic și acționarul majoritar de la Farul a dat semne foarte clare că s-a distrat de minune la acea petrecere în momentul în care Gabriela Munteanu și-a început programul artistic.

Femeia care l-a „înnebunit” pe Gică Hagi la nunta lui Ianis a devenit cunoscută în urma participării la „Vocea României”

Fostul mare fotbalist a cântat și a dansat împreună cu artista și unii dintre invitați, într-unul dintre cele mai energice momente înregistrate la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase.

@gabrielaa_munteanu

Ce frumos ne-am petrecut seara de Crăciun 🎉 Casă de piatră, Ianis și Elena! 🫶🏻 @gheorghehagiofficial10 #HoriaBrenciuShow #hborchestra #Singing #havingfun #christmasnight #wedding #nehnahnah

♬ sunet original – Gabriela Munteanu

În noiembrie 2018, pe vremea când se afla abia în clasa a XI-a, Gabriela Munteanu a impresionat la „Vocea României”, acolo unde a făcut parte din echipa Irinei Rimes și a ajuns până în faza duelurilor eliminatorii.

„Mă simt ca şi cum m-ar arunca cineva într-o cuşcă cu lei, dar şi eu cred că sunt unul dintre lei şi o să arăt asta pe scenă”, a spus ea înainte de startul concursului.

Gabriela Munteanu s-a descurcat excelent la acea ediție și a reușit să o impresioneze pe Irina Rimes

După ce a fost eliminată, tânăra originară din Galați și-a manifestat convingerea legată de faptul că va reuși la un moment dat să ajungă la un nivel ridicat în acest domeniu și, totodată, a avut puterea de a-și felicita și adversarii.

Visul frumos de la ‘Vocea României’ a luat sfârşit, dar cariera mea muzicală abia acum începe şi sunt dispusă să muncesc mult pentru a-mi atinge obiectivele!

În general, sunt o fire perfecţionistă şi mă autocritic frecvent, dar acum, cu toată modestia, simt nevoia să-mi exprim mulţumirea faţă de această prestaţie, care a reprezentat o adevărată provocare pentru mine şi pe care sunt mândră să v-o arăt!

Mulţumesc tuturor pentru încrederea acordată şi mesajele minunate primite care mă copleşesc zilnic! Felicitări, Alina Statie şi Dora Gaitanovici! Să ajungeţi departe! Cel mai bun să câştige”, a scris ea atunci pe Facebook.

Prestația sa de la acea ediție de „Vocea României” a impresionat-o pe Irina Rimes, care s-a manifestat în acest sens la momentul respectiv: „Vreau să îi mulţumesc Gabrielei pentru că a depus foarte-foarte multă energie pentru a construi acest moment. Un artist construieşte un moment, nu doar o cântare”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare