Curg laudele la adresa lui Radu Drăgușin după prestația solidă din meciul cu Aston Villa! Mesajul transmis de fostul fotbalist de la Liverpool, cu 10 selecții în naționala Angliei

Prestația lui Radu Drăgușin din meciul jucat duminică de Tottenham în deplasare cu Aston Villa, câștigat de londonezi cu scorul de 4-0 în etapa cu numărul 28 din acest sezon de Premier League, a fost apreciată de mai toată opinia publică din Anglia.

În primul rând, fundașul central român în vârstă de 22 de ani a fost lăudat de către antrenorul Ange Postecoglou, dar și de mai mulți fani ai lui Spurs, pe rețelele de socializare.

Radu Drăgușin a fost lăudat inclusiv de un fost internațional englez după prestația din meciul Aston Villa – Tottenham 0-4

De asemenea, jocul arătat de internaționalul român în cele 50 de minute pe care le-a bifat pe gazonul de pe „Villa Park”, după ce l-a înlocuit pe Micky van de Ven, care a acuzat probleme musculare în debutul reprizei secunde, a fost scos în evidență și de către Conor Coady, fundaș central în vârstă de 31 de ani, crescut în academia lui Liverpool, dar care în prezent evoluează pentru Leicester City în Championship și care, printre altele, se poate lăuda cu 10 selecții și un gol pentru naționala Angliei.

„Să vă spun ceva! Drăgușin a fost foarte, foarte bun când a intrat. Când am văzut accidentarea lui Van de Ven ne-am întrebat dacă va afecta sistemul lui Tottenham. Știm că lor nu le place să schimbe. Dar Radu a intrat bine. A fost fantastic cum s-a descurcat”, a spus el la BBC Radio Five.

De asemenea, contribuția lui Radu Drăgușin la victoria entuziasmantă obținută de Tottenham pe terenul lui Aston Villa a fost scoasă în evidență și de către una dintre cele mai importante comunități de fani ai grupării din Nordul Londrei.

Trebuie notat că fostul fotbalist de la Juventus sau Genoa, printre altele, a fost introdus pe teren de Ange Postecoglou în locul lui Micky van de Ven când scorul era 0-0, iar la scurt timp „pintenii” au marcat de două ori, impunându-se în final cu 4-0.

Fanii grupării londoneze au apreciat modul în care românul a suplinit lipsa lui van de Ven

Chiar dacă e clar că Drăgușin nu a avut o contribuție la reușitele din plan ofensiv, prin prisma poziției sale în teren, fanii lui Tottenham au apreciat faptul că românul nu a fost prins pe picior greșit aproape deloc de către adversari și astfel a reușit să suplinească foarte bine lipsa lui van de Ven din centrul apărării echipei lui Postecoglou.

„Victoria uriașă obținută astăzi pe terenul lui Villa ne arată cât de important este să ai o a treia opțiune de fundaș central în lot. Radu Drăgușin a avut o misiune aproape imposibilă de îndeplinit, înlocuirea lui Micky Van de Ven, dar a făcut o treabă mai mult decât lăudabilă”, au notat cei de la The Spurs Express.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare