Radu Drăgușin i-a cucerit pe englezi, după 4-0 cu Aston Villa. Antrenorul lui Spurs l-a descris în câteva cuvinte

Radu Drăgușin (22 de ani) a intrat în partida cu Aston Villa, în locul accidentatului Micky van de Ven (22 de ani). Fundașul român a rezistat pe teren până la finalul partidei. Tottenham s-a impus cu 4-0 la Birmingham.

Radu Drăgușin a avut parte de primele vești bune, după trei partide în care a fost doar rezervă. Fundașul naționalei a beneficiat de accidentarea colegului Micky van de Ven și a fost introdus pe teren în minutul 49 al partidei din runda 28 din Premier League. S-a achitat bine de sarcini și a fost lăudat de fanii englezi.

Radu Drăgușin, primul meci consistent la Spurs

Edi Iordănescu are parte de vești primele vești cu adevărat bune din partea lui Radu Drăgușin. Fundașul a prins o repriză în Premier League și are șanse mari să joace și următoarea etapă.

Imediat după victoria cu Aston Villa, 4-0, Drăgușin a fost notat în portalul SofaScore cu 6.9. Cel mai slab de la Tottenham a fost Rodrigo Betancur, notat cu 6.8. La polul opus s-a aflat Heung-min Son, notat cu 9.1.

„Excelent! Trebuie să joace”, „A căutat mereu pasa în față! O prestație foarte solidă”, „A fost excelent! Nu mă așteptam să îi fie atât de ușor. Nici nu mi-am dat seama că Micky a ieșit de pe teren. Bine jucat!”, ”Drăgușin, performanță de top” au comentat fanii lui Spurs pe rețelele de social media.

  • 11 minute jucase Radu Drăgușin în cele 3 partide în tricoul lui Tottenham.

Ange Postecoglou a vorbit despre Radu Drăgușin

Antrenorul lui Tottenham a vorbit la conferința de presă despre prestația românului.

Postecoglu a apreciat că internaționalul român s-a descurcat foarte bine.

”Excelent pentru Radu că a intrat. E prima dată când primește multe minute, chiar într-un meci important, și cred că s-a descurcat foarte bine”, a declarat Ange Postecoglu, citat de Fotball London.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare