Cum vrea să „o corupă” pe Simona Halep marele Gică Hagi. Ofertă pentru fostul număr 1 mondial de a deveni acționar în fotbal

De la jucătoare de tenis, la patroană în Superligă. Acesta este marele pas pe care Simona Halep se pregăteşte să-l facă. Nu renunţă la activitatea sportivă, ci le-ar putea face concomitent.

Fostul număr 1 WTA a primit o ofertă tentantă din partea clubului Farul Constanţa, echipa oraşului ei natal, iar sportiva, împreună cu familia, se gândesc.

Două variante pentru Halep

Simona are la dispoziţie două variante prin care ar putea intra în conducerea Farului. Prima ar consta în preluarea a 10% din acțiunile deținute acum de Gică Hagi și implicarea activă în societate, iar a doua ar presupune doar preluarea a 1% și un rol mai mult decorativ, cel mai probabil de ambasador al clubului, anunţă sport.ro.

Lui Stere Halep, prieten cu Gică Hagi, i-ar surâde ideea, astfel că eventuala cooptare a Simonei în structura acţionariatului de la Farul prinde contur. Legătura dintre familiile Hagi şi Halep este puternică, pentru că ambele fac parte din comunitatea aromânilor cipani. Conform specialiștilor, ramura cipanilor, denumiți și țipani, țopani sau torvlahi, reprezintă cea mai respectată și mai bogată ramură a etniei aromânilor aflați în România, mai scrie sursa amintită.

Structura acţionariatului la Farul:

Gică Hagi – 79.9%

Ciprian Marica – 10%

Rivaldo – 10%

Zoltan Iasko – 0.01%

Ar putea deschide şi o Academie de tenis

Colaborarea dintre Halep şi Hagi la Farul s-ar putea extinde şi dincolo de fotbal. Este posibil ca jucătoarea să deschidă şi Academia Halep într-o secţie de tenis a clubului Farul. Toate variantele sunt în acest moment „pe masă”.

Familia Halep are o avere cifrată la 52 de milioane de euro, cu venituri realizate de Simona din tenis şi din afaceri imobiliare, de care se ocupă tatăl ei.

Simona Halep vrea să joace la Roland Garros

Antrenorul jucătoarei de 32 de ani e convins că Halep va primi un wild card pentru a participa la Roland Garros 2024. De asemenea, Carlos Martinez e de părere că sportiva noastră poate cuceri marele trofeu la Paris.

„Cu Simona mă știam din circuit, câteodată se mai antrena împreună cu jucătoarele pe care le pregăteam. Când a aflat vestea de la TAS m-a sunat imediat. Mi-a zis: Carlos, am câștigat. Mă bucur cateva zile cu familia, apoi trecem la treabă. Am venit la București, ne-am pregătit pentru Miami.

Nu am fost emoționat când m-am întâlnit cu ea. Am stabilit foarte rapid o bună conexiune. Nu mi-a fost, și nu-mi e, teamă de provocarea de a antrena o astfel de jucătoare.

Simona se antrenează bine, nu mă plâng. Dar mi-a spus că, deși muncește mult la pregătire, în meciuri i se când e aproape de a pierde și își ridică nivelul jocului pentru că urăște să iasă învinsă de pe teren.

Da, în principiu Simona va juca la Roland Garros. Sigur, îi trebuie un wildcard, dar cred că va fi prezentă la Paris. Și poate câștiga acel turneu de Grand Slam”, a spus Carlos Martinez într-un podcast găzduit de Daniel Spatz.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare