Cum a trăit Edi Iordănescu primul meci consistent făcut de Radu Drăgușin la Tottenham: „E mai fericit decât mine”

Agentul FIFA Florin Manea, cel care îl impresariază pe Radu Drăgușin, a dezvăluit cum a trăit selecționerul Edi Iordănescu meciul Aston Villa – Tottenham 0-4, în care fundașul central în vârstă de 22 de ani a bifat 50 de minute pe teren.

A fost prima partidă de la transferul de la Genoa în care tânărul internațional român a jucat ceva mai mult, după ce anterior el a fost introdus pe gazon doar pe finaluri de jocuri sau a rămas pe banca de rezerve pe toată durata partidelor, așa cum s-a întâmplat de exemplu în ultimele trei meciuri de Premier League până la această deplasare de pe „Villa Park”.

Fără îndoială că minutele bifate de Radu Drăgușin în meciul Aston Villa – Tottenham 0-4 reprezintă un mare motiv de bucurie pentru Edi Iordănescu în perspectiva EURO 2024

Iar acolo a fost nevoie ca Micky van de Ven să se accidenteze pentru ca antrenorul Ange Postecoglou să apeleze la serviciile lui Radu Drăgușin. Chiar și așa, fără îndoială că este vorba despre o veste bună pentru selecționerul echipei naționale a României în perspectiva EURO 2024.

De altfel, Florin Manea chiar a dezvăluit că a primit un mesaj de la Edi Iordănescu, cel care s-a interesat foarte mult în ultima perioadă de situația fostului jucător de la Juventus sau Genoa, iar acest aspect l-a determinat pe agentul FIFA să spună că selecționerul a părut chiar mai fericit decât el prin prisma acestui eveniment important pentru Radu Drăgușin.

„Edi (n.r. – Iordănescu) e mai fericit decât mine. Așteptarea a fost normală într-un fel, dar și grea, și din punctul meu de vedere și din al lui pentru că era nerăbdător să joace, să își ajute echipa. Dar cei din club ne-au comunicat că au încredere în el și că îi va veni rândul, iar eu nu m-am îndoit de treaba asta.

Era un pic de presiune mediatică, și ce se scria prin România, și faptul că ne așteaptă un European. Am primit un mesaj de la Edi, s-a interesat de situație și mă bucur și pentru el. Edi era puțin îngrijorat, chiar dacă la început credea că nu va juca în primele meciuri.

Radu? Senzațional! Chiar am ieșit să mâncăm înainte de meciul ăsta, să îi iau pulsul un pic. Și era foarte ok, optimist. ‘Îmi vine rândul, mă pregătesc bine antrenament de antrenament’. Parcă simțeam că se întâmplă ceva și că va juca acum cu Aston Villa”, a spus Florin Manea, potrivit fanatik.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare