CTP a „executat-o” pe Jasmine Paolini după finala de la Roland Garros! Gazetarul nu a avut milă de italiancă

Cristian Tudor Popescu (67 de ani), cunoscut drept CTP, și-a exprimat poziția dură cu privire la desfășurarea evenimentelor din finala de la Roland Garros, din proba de feminin, dintre Iga Swiatek (23 de ani, locul 1 WTA) și Jasmine Paolini (28 de ani, locul 15 WTA).

Poloneza a „zdrobit-o” pe jucătoarea din Italia în două seturi, scor 6-2, 6-1. A triumfat pe zgura pariziană pentru a patra oară în carieră. Renumitul gazetar român a abordat prestația sportivei din fruntea clasamentului mondial, discutând și despre ceea ce nu i-a plăcut absolut deloc la Jasmine Paolini în ultimul act din capitala Franței.

CTP a scos în evidență minusul italiencei din finala de la Roland Garros

Iga Swiatek a intrat într-o companie selectă din tenisul mondial după performanța colosală obținută la Paris. Poloneza a ajuns la al treilea succes consecutiv la Roland Garros, lucru atins pe parcursul anilor doar de alte două sportive. Este vorba despre Monica Seles (1990, 1991, 1992) și Justine Henin (2005, 2006, 2007).

În stilul său caracteristic, Cristian Tudor Popescu a făcut un rezumat al duelului din finala de la Roland Garros. A evidențiat plusurile tenismenei din Polonia, în același timp „taxând-o” pe Jasmine Paolini pentru atitudinea de care a dat dovadă pe teren.

„Nu sunt multe concluzii de tras după o astfel de finală, este un meci irelevant. Ce a contat a fost psihicul. Paolini nu a mai reușit să se concentreze suficient, să se adune și să își înlăture respectul față de Iga Swiatek. Este genul de meci pe care îl pierzi de la vestiar.

Paolini a fost în meci până la începutul setului doi, apoi am observat pe fața ei ceva ce nu-mi place să văd în meciurile de tenis, anume o resemnare amuzată. Nu faci așa ceva! Chiar dacă ai în față o jucătoare impunătoare, precum Iga. Nu zâmbești resemnat și să joci așteptând să se încheie meciul.

Până în ultima secundă, poloneza a avut aceeași atitudine de concentrare, a fost compactă, adunată la fiecare punct. Deși și ea ar fi putut să zâmbească la un moment dat, având în vedere scorul. Iga e genul de jucătoare care dacă îți poate da 6-0, o face. La fel ca Rafael Nadal, joacă toate mingile la fel de îndârjit și de concentrat, indiferent de scor”, a afirmat CTP, potrivit gsp.ro.

NU RATA: VIDEO. Gesturile rușinoase ale lui CTP, ziua-n amiaza mare. Exigentul gazetar a crezut că nu este văzut de nimeni în timp ce făcea asta

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare