Cristiano Ronaldo, imperial pentru Al-Nassr în duelul cu formația lui Laurențiu Reghecampf și Andrei Cordea. Ce performanță a reușit superstarul lusitan

Cristiano Ronaldo a fost omul meciului pentru Al-Nassr în duelul contra celor de la Al-Tai, formație pregătită de Laurențiu Reghecampf. Portughezul a marcat trei goluri pentru clubul său, iar scorul final a fost unul care nu lasă loc de interpretări: 5-1 pentru Al-Nassr.

Tehnicianul român al celor de la Al-Tai a ajuns pe banca acestei echipe în toamna anului precedent, mai exact pe data de 25 septembrie 2023. Unul dintre elevii lui Laurențiu Reghecampf este Andrei Cordea, fotbalistul venit de la FCSB.

Cristiano Ronaldo a marcat de trei ori pentru Al-Nassr

Trupa pregătită de către Laurențiu Reghecampf nu a avut șanse de a obține măcar un egal, dată fiind evoluția impecabilă a celor de la Al-Nassr. Pe lângă Andrei Cordea, la Al-Tai mai evoluează și Marko Dugandzic, fostul fotbalist al Rapidului. La Riyadh, un conațional de-al lui Ronaldo a deschis scorul. Otavio a marcat în minutul 20, dar avantajul lui Al-Nassr nu a ținut decât două minute. Virgil Misidjan a egalat pentru echipa lui „Reghe”.

Marcatorul golului de onoare al celor de la Al-Tai a reușit să-și anuleze orice performanță din acea partidă, după ce a primit al doilea cartonaș galben în minutul 36. După cum era de așteptat, valoarea gazdelor și-a spus cuvântul. La pauză, Al-Nassr conducea cu 2-1, după ce Mane i-a oferit un assist lui Ghareeb.

Sursă Foto: X (Twitter) @SPL_EN

Cristiano Ronaldo nu a strălucit în prima parte a întâlnirii de pe KSU Stadium. Cu toate acestea, în repriza a doua, superstarul lusitan a dovedit de ce este unul dintre cei mai buni fotbaliști ai tuturor timpurilor. A marcat de trei ori, distrugând echipa românilor Reghecampf și Cordea. Sadio Mane i-a dat o pasă ideală lui Ronaldo, care a dus scorul la 3-1 pentru Al Nassr (min. 65). După doar două minute, portughezul a majorat avantajul gazdelor, iar în minutul 87 a semnat hattrick-ul.

Un fost jucător al lui Reghecampf, critici dure la adresa românului

Tehnicianul din România nu a obținut rezultatele așteptate pe banca celor de la Al-Tai, astfel că s-a pus problema demiterii sale. Cu toate acestea, „Reghe” a continuat pe banca saudiților. Ulterior, a devenit ținta atacurilor unui fotbalist pe care l-a pregătit în trecut.

Digao, cel care a lucrat cu Reghecampf la Al-Hilal, a dezvăluit faptul că nu a fost încântat de colaborarea cu românul. Declarația jucătorului se bate cap în cap cu ceea ce declarau fotbaliștii de la FCSB care au trecut pe la echipă în acea perioadă.

Potrivit spuselor acestora, Reghecampf a fost cel care a ținut vestiarul unit la Al-Hilal. Ba mai mult, antrenorul chiar organiza diferite evenimente pentru a putea construi o relație de prietenie cu elevii săi.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare