Cristiano Ronaldo a ridicat pumnul la arbitru, în Arabia Saudită. Au urmat şi gesturi obscene din partea portughezului | FOTO

Cristiano Ronaldo şi-a pierdut cumpătul în Arabia Saudită. Portughezul a făcut „prăpăd”, luni seară, în semifinalele Super Cupei Arabiei Saudite. Al-Nassr a pierdut, 1-2, în faţa lui Al-Hilal.

Fostul star de la Real Madrid sau Juventus a fost eliminat, după ce şi-a lovit un adversar cu cotul. Dar „show-ul” nu s-a încheiat aici.

Ronaldo a ridicat pumnul la arbitru

Lusitanul s-a enervat pentru că a văzut „roşu” şi a ridicat pumnul la arbitru. Nu l-a lovit, şi-a retras mâna la timp, însă episodul a arătat foarte urât.

În drum spre vestiare, s-a certat şi cu suporterii lui Al Hilal. Oamenii din tribune au început să arunce cu tricourile spre portughez. Cristiano Ronaldo s-a oprit, a luat un tricou și l-a dus în zona intimă, apoi l-a aruncat înapoi în tribune.

Cum l-a pierdut Giovanni Becali pe Ronaldo

Giovanni Becali a făcut recent o dezvăluire fabuloasă despre modul în care a ratat oportunitatea de a-l impresaria pe Cristiano Ronaldo pentru o sumă infimă.

„Eu l-am scăpat pe Cristiano Ronaldo pentru 100.000 de dolari. Eu, în 2001, Boloni, antrenor la Sporting, pe Marius Niculae îl transfer la… (n.r. la Sporting) și l-am dus și pe Jardel de la Galatasaray acolo.

Și mă cheamă (n.r. sună) Loți Boloni. Zice: ‘Giovanni, când ai timp, vino să vezi un jucător ce n-ai văzut. Chiar doi…’. Avea 16 ani și ceva și al doilea era Quaresma, care avea 18 și ceva.

Și am fost. Quaresma a jucat o repriză, l-a schimbat. Pe ăsta (n.r. pe Ronaldo) a zis că-l bagă, l-a băgat un minut la sfârșit, fluierul final, la revedere.

Vin la hotel cu Jardel, cu Quaresma… Qauresma zice: ‘eu vreau un Porsche Carrera 311’, care era tot 100.000 de dolari. Și Ronaldo vrea 100.000 de dolari, cash, să-mi semneze procura.

Și am zis: ‘Bă, lăsați un time-out să vin și eu să vă văd!’ După două săptămâni, mă cheamă Boloni și-mi zice: ‘Quaresma a venit cu un Porsche Carrea la antrenament’. Gata, s-a dus”, a spus Giovanni Becali.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare