Ce pedeapsă a primit Cristiano Ronaldo pentru gesturile obscene de la meciul cu Al-Shabab. Fanii rivali l-au enervat că au scandat numele lui Lionel Messi

Cristiano Ronaldo și-a aflat pedeapsa după gesturile obscene de la meciul Al-Shabab – Al Nassr, când s-a dus în fața fanilor echipei gazdă și a făcut gesturi obscene. Portughezul care a câștigat de cinci ori „Balonul de Aur” le-a spus membrilor comisiei de disciplină că a fost un gest de bucurie, foarte obișnuit în campionatele din Europa.

Cristiano Ronaldo, suspendat o etapă după gesturile din Arabia Saudită

Pentru gesturi mai puțin serioase, jucători importanți și-au făcut bagajul și au plecat din Arabia Saudită. Legile stricte din această țară nu i se aplică însă lui Cristiano Ronaldo. Starul portughez a fost audiat de Comisia de Disciplină și Etică din Arabia Saudită și a fost suspendat doar o etapă pentru gesturile obscene de la meciul Al-Shabab – Al Nassr în care a marcat un gol. Portughezul s-a enervat în momentul în care fanii formației gazdă au scandat numele marelui său rival: Lionel Messi. Și nu este prima oară când reacționează așa în momentul în care aude că suporterii îl adulează pe atacantul din Argentina.

Jurnaliștii au aflat detalii despre modul în care decurs ședința în care a fost judecat Cristiano Ronaldo. Atacantul de 39 de ani a spus că a fost doar modul lui prin care s-a bucurat. „Respect toate cluburile, iar bucuria de după meci exprimă putere și nu este ceva rușinos. Ne-am obișnuit cu asta în Europa.”, a spus Cristiano Ronaldo în fața Comisiei de Disciplină, conform celor de la alnassrzone, citați de spaniolii de la as.com.

Cristiano Ronaldo a câștigat 339 de milioane de dolari în primul său an la Al Nassr

Cristiano Ronaldo a fost tratat cu mănuși pentru că inclusiv prinţ moştenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, a insistat pentru transferul jucătorului, în speranța că sportivul va deveni, la finalul carierei, un ambasador special al acestei țări. Jurnaliștii de la Daily Mail scriu că Ronaldo are un contract anual de 200 de milioane de dolari salariu și contracte de publicitate, iar asta înseamnă că în conturile lui au ajuns deja 239 de milioane de dolari. Iar dacă adăugăm și bonusul de 100 de milioane de dolari de la semnătură, ajungem la 339 de milioane de dolari.

Banii nu sunt o problemă pentru Al Nassr. Primele patru cluburi din Arabia Saudită au fost preluate de un fond de investiții al statului și vor avea la dispoziție 17 miliarde de lire sterline, pentru achiziția de jucători, până în anul 2030.

SURSA FOTO: PROFIMEDIA

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare