Imaginile „interzise” cu Georgina Rodriguez au ajuns pe internet. Iubita lui Cristiano Ronaldo, apariție provocatoare. Video

Georgina Rodriguez nu ține cont de regulile stricte din Arabia Saudită și și-a surprins din nou fanii. Iubita lui Cristiano Ronaldo s-a lăsat „pe mâna” unui instructor de bachata, iar imaginile de la acest curs au ajuns pe pagina ei de Instagram. Filmulețul a avut peste 2,5 milioane de reacții.

Georgina Rodriguez și lecția de dans de la Riad

Georgina Rodriguez profită din plin de faptul că iubitul ei, Cristiano Ronaldo, are un statut special în Arabia Saudită și postează foarte des imagini în care arată în ce lux trăiește. Iar de cele mai multe ori, se afișează cu ținute decoltate și mulate, care îi pun în valoare corpul superb, deși încalcă astfel „codul vestimentar” strict din această țară.

Frumoasa brunetă este foarte pasionată mai nou și de bachata și a început cursurile cu un instructor foarte priceput. Orele de dans sunt găzduite de livingul imens din casa familiei. Georgina Rodriguez a postat un filmuleț în care arată ce progrese importante a făcut în acest domeniu. Postarea a atras rapid peste 2,5 milioane de reacții. Cei mai mulți au remarcat faptul că era îmbrăcată în pantaloni scurți și o bluză neagră mulată și a fost lăudată pentru faptul că se menține în mare formă.

Georgina Rodriguez, cea mai cunoscută parteneră de fotbalist din lume

Georgina Rodriguez este cu siguranță cea mai cunoscută iubită de fotbalist din lume având doar pe Instagram aproape 57,5 milioane de urmăritori. În ceea ce privește averea ocupă doar locul 8, cu 10,4 milioane de euro, deși încearcă mereu să-și dezvolte afacerile. Iubita celebrului fotbalist câștigă bani foarte mulți din „joaca” de pe rețelele sociale. Când locuia în Italia, jurnaliștii au ajuns la concluzia că faimoasa brunetă câștigă aproximativ 12.000 de euro pentru un story, 60.000 de euro pentru o postare obișnuită și nu mai puțin de 20.000 de euro pentru un singur minut de transmisiune live. Iar între timp, prețurile au mai crescut.

Aceste postări i-au adus un scandal cu Cristiano Ronaldo, iar jurnaliștii din Spania au scris că fotbalistul i-a transmis că va „rupe relația”. S-ar fi răzgândit în momentul în care avocații i-au spus că această despărțire i-ar scoate din conturi aproape 350 de milioane de euro. Și în plus ar pierde și o vilă de multe milioane de euro.

Cristiano Ronaldo, tratat ca un șeic în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo are o avere de peste un miliard de dolari, iar contractul cu Al Nassr îl va ajuta să crească vertiginos această sumă. Câștigă anual o sută de milioane de dolari din salariu, plus încă o sută de milioane din contracte de publicitate și evenimente. Starul portughez are un statut special în Arabia Saudită, cu acordul prințului moștenitor Mohammad bin Salman. S-a văzut asta și după ultima partida în care atacantul de 39 de ani a făcut mai multe gesturi obscene. Jucătorul a fost suspendat doar o etapă pentru gest pentru care altor jucători li s-a reziliat contractul.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare