Cristiano Bergodi, declarație controversată despre arbitrajul din meciul Rapid – Farul 1-2: „Nu vreau să spun, că poate mă suspendă 6 luni!”. Discurs manifest la adresa galeriei: „Ce vină avem noi?”

Cristiano Bergodi a făcut o declarație care ar putea fi catalogată drept controversată într-o anumită măsură, la finalul meciului Rapid – Farul 1-2.

Antrenorul italian a lăsat de înțeles că are impresia că arbitrajul brigăzii conduse de George Găman, pe care l-a criticat destul de aspru și Paul Iacob, nu ar fi fost doar rezultatul unei seri ceva mai proaste avute de către „central”, pentru că nu a dorit să intre în prea multe detalii de teamă să nu primească o suspendare record.

La finalul meciului Rapid – Farul 1-2, Cristiano Bergodi a acuzat în termeni destul de duri arbitrajul și și-a manifestat dezaprobarea față de protestul ultrașilor

Pe de altă parte, Bergodi a fost întrebat și în legătură cu protestul galeriei giuleștene, cea care nu a cântat pe durata acestei partide, demers pe care tehnicianul peninsular l-a considerat drept unul anormal.

„Nu m-a surprins astăzi (n.r. Farul), am avut multe ocazii și am ratat în prima repriză, după ne-au dat gol pe două greșeli ale noastre, am pierdut mingea și au plecat pe contraatac. A fost o seară din păcate negativă. Și în a doua repriză am avut situații și nu am reușit să marcăm. După ce am luat cartonașul roșu, am încercat, dar nu era ușor, aveam doi atacanți în careu din 10 jucători care au rămas pe teren, trebuia să dăm gol. Am stricat din păcate această victorie cu FCSB. Mergem înainte, nu putem spune nimic.

(n.r. despre George Găman) M-am dus direct, nu i-am zis nimic, am respect pentru arbitri, dar așa manieră ca în meciul ăsta… Când am luat roșu, era fault la Rrahmani în preajma careului. Nu mi-a plăcut deloc, dacă astăzi a arbitrat bine… Nu mi s-a părut deloc. Farul, trageri de timp, nu vreau să spun altceva că după poate mă suspendă 6 luni.

Îmi pare rău, cunosc toți arbitrii, am respect, dar mi s-a părut un meci, nu știu… Nu spun așa ceva, că mă suspendă. Am mers acolo să îi spun ce meci a făcut, nu mi-a răspuns nimic, se uita la mine, poate voia să îmi dea galben sau roșu, nu știu, l-a dat afară pe ofițerul nostru de presă.

„Ce vină are echipa noastră să nu cânte peluza?”

Normal că ne-a dat o stare de euforie acea victorie (n.r. cu FCSB), dar nu am văzut jucătorii să se antreneze relaxat, s-au antrenat foarte bine. Am avut ocazii, dacă dădeam gol, probabil se schimba meciul. Am simțit, da, nu știu, sunt lucrurile astea care s-au întâmplat, care ne-au afectat, subconștientul lucrează, nu e ușor să treci peste aceste momente.

I-am văzut pe băieți în vestiar, s-au descurcat bine. Peluza, că nu cântă deloc, ce vină are echipa noastră să nu cânte peluza? Ce vină avem noi? Înțelegem protestul, dar se putea da dovadă de a fi realmente lângă echipă, pentru că e un moment dificil. E un meci de fotbal. Cântați, ne dați un sprijin important. Nu am înțeles astăzi, noi nu avem nicio vină.

Mergem înainte, sunt încă 9 meciuri, putem recupera, normal că trebuie să schimbăm foaia în meciul cu Craiova. Am avut o seară negativă”, a spus Cristiano Bergodi la finalul meciului Rapid – Farul 1-2.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare