Paul Iacob a răbufnit după Rapid – Farul 1-2: „Am simțit mai mult ca oricând că arbitrajul a fost contra noastră! Nu știu dacă trebuie să spun, dar lumea trebuie să afle”

Paul Iacob a răbufnit la finalul meciului Rapid – Farul 1-2, disputat în Giulești în prima etapă a play-off-ului din acest sezon de Superliga și a acuzat maniera de arbitraj a brigăzii conduse de George Găman.

Fundașul central al giuleștenilor a ținut să spună că nu s-a mai întâlnit până acum cu așa ceva, în sensul că a avut impresia că toate deciziile mai importante s-au luat exclusiv în favoarea adversarilor.

Paul Iacob, supărat pe arbitrajul lui George Găman la finalul meciului Rapid – Farul 1-2

De asemenea, fostul fotbalist de la Chindia Târgoviște a mai dorit să sublinieze că George Găman a spus în mai multe rânduri de-a lungul acestui joc faptul că a luat anumite decizii la intevențiile colegilor săi din camera VAR, chiar și când nu era cazul de așa ceva.

„(n.r. după ce au marcat golul de 1-2) Am simțit că în momentul ăla putem merge peste ei. A fost puțin ciudat, am avut ocazii foarte, foarte, foarte mari, ei au avut în prima repriză două contraatacuri, în a doua repriză la fel. Noi am avut 10-12 șuturi, mingi scoase de pe linia porții, o grămadă, s-au apărat, bravo lor.

Nu sunt de acord cu ceea ce s-a întâmplat pe tot parcursul jocului, cu arbitrajul. Am simțit mai mult ca oricând că este un arbitraj mult contra noastră. Krasniqi, în duel cu Ganea cred, fault în colțul terenului, nu primim nimic, apoi, același fault, noi primim galben.

Nu știu dacă e ok să spun, dar până la urmă cred că lumea trebuie să afle, de multe ori aud ‘Mi s-a spus din camera VAR’. Nu vreau să se înțeleagă că am ceva cu George Găman, nu vreau să dau în el. Prea au fost toate.

Sper, sper, sper să fie o seară proastă (n.r. din partea arbitrului). Ne-am anulat tot ce am făcut bun cu FCSB-ul, nu suntem în stare să menținem o linie medie. Nu e posibil la un meci cu FCSB să arăți atâta determinare și apoi să înoți și să îți fie frică, să nu te angajezi în duelul ăsta de bărbăție, să demonstrezi că ești mai bun decât cel de lângă tine”, a spus Paul Iacob la finalul meciului Rapid – Farul 1-2.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare