Costel Gâlcă, un antrenor greu de angajat, dar şi scump de dat afară. Clauză uriaşă de reziliere a contractului cu CSU Craiova. Detaliile acordului

Costel Gâlcă, 52 de ani, a bătut palma cu CSU Craiova. Chiar mai mult de atât, părţile au şi semnat, miercuri, contractul. Fostul tehnician de la Espanyol intră în Top 3 salarii din Superligă, cu 240.000 de euro pe an.

Omul care a câştigat titlul cu FCSB în 2015 va avea misiunea, pe acest final de sezon, să ducă CSU Craiova în cupele europene. Din vară, va mai avea un an de contract cu oltenii, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon.

Gâlcă, scump de concediat

Dacă despre fostul mijlocaş al naţionalei s-a vehiculat ideea că ar fi un tehnician greu de convins să semneze cu o echipă, iată că el pare greu şi de dat afară.

Gâlcă va avea cea mai mare clauză de reziliere din SuperLiga. Costel va avea o clauză de reziliere de jumătate de milion de euro, conform fanatik.

Clauza se activează dacă Mihai Rotaru decide să-i rezilieze contractul unilateral. Important este că patronul oltenilor și-a dorit clauza în oglindă, adică şi antrenorul va trebui să plătească 500.000 de euro dacă va dori să plece de la Craiova cât timp se află sub contract.

Staff-ul lui Gâlcă la Craiova

Mihai Rotaru îşi doreşte de la Constantin Gâlcă să califice echipa în Europa. Asta înseamnă o clasare pe locurile 2-3. CSU Craiova se află acum pe poziţia a treia, la egalitate de puncte ce CFR Cluj, ocupanta locului 2, cu 31 de puncte. Adică la o distanţă de 13 puncte în spatele FCSB-ului. Despre titlul de campioană în Bănie nici nu poate fi vorba.

„Constantin Gâlcă este noul antrenor al Universităţii Craiova. Tehnicianul a semnat cu Ştiinţa un contract valabil până la finalul sezonului competițional 2024-2025, cu opțiune de prelungire. Din noul staff tehnic vor mai face parte: Dumitru Uzunea – antrenor secund. Iulian Matei – antrenor secund. Ciprian Pruna – preparator fizic”, au anunţat oltenii pe Facebook.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare