UPDATE. Costel Gâlcă a semnat cu CSU Craiova. Ce obiectiv i-a impus patronul Mihai Rotaru

CSU Craiova a anunţat, oficial, parafarea înţelegerii cu Costel Gâlcă, noul antrenor al oltenilor.

„OFICIAL | Bun venit la Știința, Constantin Gâlcă! 💙

Constantin Gâlcă este noul antrenor al Universităţii Craiova. Tehnicianul a semnat cu Ştiinţa un contract valabil până la finalul sezonului competițional 2024-2025, cu opțiune de prelungire. Din noul staff tehnic vor mai face parte: Dumitru Uzunea – antrenor secund. Iulian Matei – antrenor secundCiprian Pruna . – preparator fizic”.

Patronul Craiovei i-a impus lui Gâlcă un obiectiv imediat.

Obiectivul lui Gâlcă: o poziţie pentru Europa

Mihai Rotaru îşi doreşte de la Constantin Gâlcă să califice echipa în Europa. Asta înseamnă o clasare pe locurile 2-3. CSU Craiova se află acum pe poziţia a treia, la egalitate de puncte ce CFR Cluj, ocupanta locului 2, cu 31 de puncte. Adică la o distanţă de 13 puncte în spatele FCSB-ului. Despre titlul de campioană în Bănie nici nu poate fi vorba.

Clasarea pe locul 3 ar trimite-o pe Universitatea la baraj cu cea mai bună echipă din play-out, dacă altă echipă în afară de Voluntari va câştiga Cupa României. Câştigătoarea de la baraj va evolua în Conference League.

Lobby pentru Gâlcă la Craiova

Fostul atacant de la FCSB a colaborat cu Costel Gâlcă pe parcursul sezonului 2014-2015. În opinia lui Raul Rusescu, fostul tehnician al roș-albaștrilor este soluția ideală pentru Mihai Rotaru, după plecarea lui Petev.

„Am lucrat cu Costel Gâlcă la Steaua, este un antrenor serios, care a cucerit 3 trofee într-un an cu Steaua. Îl văd candidatul principal pentru Craiova, pentru finalul acesta de campionat, dar și pentru anul următor. Nu cred că există vreun antrenor care să vină doar pentru cele 6-7 etape rămase. Nu-ți vine niciun antrenor important pentru două luni”, a afirmat Raul Rusescu, potrivit gsp.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare