Continuă atacurile la adresa Simonei Halep! Românca este acuzată de ipocrizie: ”Nu trebuia să facă asta”

După daneza Caroline Wozniacki, care a declarat că jucătorii de tenis depistați pozitiv nu ar trebuie să primească ”wild-carduri” la turnee și să o ia de la zero, din calificări dacă e nevoie, un alt nume mare din tenisul mondial se implică în această polemică.

Americanul Andy Roddick pare să-i dea dreptate Carolinei în această dispută de la distanță cu Simona. În plus, Andy îi reamintește Simonei că și ea era de acord cu această ”regulă”, în 2017, atunci când Maria Sharapova era depistată pozitiv cu meldonium.

Pentru copiii, pentru tinerii sportivi, nu este OK să ajuți cu wild-card o jucătoare care a fost suspendată pentru dopaj. Nu este vorba doar de Maria Sharapova, ci de toți jucătorii care sunt găsiți dopați”, declara atunci sportiva originară din Constanța.

Andy Roddick, despre Simona Halep: ”Corect e: nu m-am dopat intenționat!”

Andy Roddick consideră că nu este corectă abordarea Simonei Halep de acum. Dacă în 2017 era împotriva wild-cardurilor pentru jucători depistați pozitiv, acum, când se află în tabăra acestora, și-a schimbat total percepția. Decizie care nu este văzută cu ochi buni de toată lumea.

  • Andy Roddick, fost nr. 1 ATP, câștigător de US Open în 2003.
  • Caroline Wozniacki, fost nr. 1 WTA, câștigătoarea de Australian Open în 2019.

Ceea ce aruncă lucrurile într-o zonă puţin ciudată e declaraţia Simonei Halep din 2017, când Sharapova a revenit în circuit după scandalul de dopaj: ‘Niciodată, sub nicio circumstanţă, cineva testat pozitiv, nu ar trebui să primească wildcard’.

Sunt 100% de acord cu asta. Și sunt 100% de acord şi cu ceea ce a spus Caroline. Trebuie să o iei de la 0, să munceşti din greu pentru a demonstra că meriţii să fii înapoi. Să ne arăţi că eşti curat.

E adevărat, în cazul Simonei echipa e cea care a făcut o greşeală mare. Din punctul ăsta de vedere, am o simpatie pentru Halep, dar asta nu înseamnă că trebuie să te încrezi orbeşte în echipă, aşa cum a făcut ea.

Ea spune: ‘nu m-am dopat’. De fapt, corect e: ‘nu m-am dopat intenţionat’. Pentru că testul a fost pozitiv. Vorbim doar de existenţa intenţiei sau de lipsa ei, pentru că dopaj a existat”, a declarat Andy Roddick în podcastul său, ”Served with Andy Roddick”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare