Conducerea lui Dinamo a stabilit cine este primul fotbalist care pleacă! Șefii alb-roșiilor s-au săturat de fundașul din „Ștefan cel Mare”

Conducerea lui Dinamo începe să se gândească serios la lista jucătorilor care vor părăsi clubul la finalul actualei stagiuni. Primul fotbalist de care se vor despărți „câinii” lui Zeljko Kopic este un român care evoluează pe postul de fundaș central.

Situația lui Dinamo este una teribilă în clipa de față, întrucât retrogradarea în eșalonul secund al fotbalului românesc este extrem de aproape. Gruparea bucureșteană ocupă penultimul loc în play-out, cu 21 de puncte. Alb-roșii au de recuperat trei puncte până la prima poziție ce asigură izbăvirea, pe care se află FC Botoșani. FC Voluntari (23 de puncte) și FCU Craiova (22 de puncte) sunt formațiile care se situează pe locurile de baraj.

Conducerea lui Dinamo a hotărât: Ricardo Grigore, OUT!

Fundașul central de 25 de ani al lui Dinamo nu a beneficiat de prea mult timp de joc în actuala stagiune, fiind prezent pe teren pe parcursul a doar nouă meciuri. Astfel, șefii „câinilor” au luat decizia de a scăpa de el din vară. Potrivit fanatik.ro, conducerea clubului din „Ștefan cel Mare” nu i-a propus lui „Ricci” prelungirea contractului, care expiră la finalul sezonului.

Pe parcursul carierei sale, Ricardo Grigore a mai îmbrăcat tricoul celor de la FCU Craiova și Petrolul, la care a evoluat sub formă de împrumut.

Ricardo Grigore a bifat 111 prezențe pe gazon pentru Dinamo, reușind să puncteze de șapte ori. Cota de piață a fundașului de 25 de ani se ridică la suma de 250.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.

  • Dinamo mai are două „bătălii” de purtat până la finalul sezonului, în încercarea de a se salva de la retrogradare. Pe data de 4 mai, fotbaliștii lui Zeljko Kopic vor merge la Cluj, pentru duelul cu Universitatea lui Ioan Ovidiu Sabău, iar trei puncte sunt extrem de necesare pentru bucureșteni. Ulterior, la opt zile distanță, UTA Arad va veni în capitală, pentru meciul cu Dinamo din ultima rundă a play-out-ului.

Tudorel Stoica i-a făcut praf pe fotbaliștii lui Dinamo! Nici Zeljko Kopic nu a scăpat de critici

Tudorel Stoica, legenda celor de la Steaua, a discutat despre situația lui Dinamo, identificând cauzele pentru care clubul a ajuns în acest punct dramatic. A început prin a dezvălui că îi pare rău pentru cele petrecute în „Ștefan cel Mare”, ironizându-i pe cei de la FCSB. Se știe destul de bine că Tudorel Stoica este susținătorul celor de la CSA Steaua.

Potrivit spuselor sale, conducerea alb-roșiilor a comis o eroare în momentul în care l-a ales pe croatul Zeljko Kopic pe postul de antrenor. Tudorel Stoica a afirmat că un tehnician român ar fi fost mai potrivit, întrucât ar fi putut mobiliza echipa mult mai bine în momente de acest gen.

Totodată, fostul căpitan din Ghencea s-a luat și de jucătorii „câinilor”, despre care consideră că nu au valoare.

„Chiar îmi pare rău pentru Dinamo. Rămâne un nume important pentru fotbalul românesc, ca și Steaua, ca și alte echipe din țară. Nu este o formație fără identitate, cum sunt unele. Ceea ce se întâmplă de mai multă vreme la Dinamo este rezultatul faptului că se bagă mulți nepricepuți la fotbal. Marile greșeli de la Dinamo: a adus un antrenor care n-are nicio treabă cu fotbalul românesc și a transferat jucători străini fără valoare, pe salarii mari.

Un antrenor român era mai nimerit, ar fi știut cum trebuie abordate niște meciuri, ar fi putut mobiliza altfel echipa. Jucătorii care vin din afară sunt foarte puțini de valoare. S-a stricat campionatul din această cauză! Sunt mulți ce nu pot ridica valoarea echipelor și campionatului. Greu se mai poate salva ceva la Dinamo. Dacă ar ajunge la baraj, are șanse mari să continue în Liga 1. Dar și mai rușinos este că poate retrograda direct”, a declarat Tudorel Stoica, conform gsp.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare